banner675

KAHRAMANMARAŞ’TA TURİZM HAFTASI

KAHARMANMARAŞ TURİZMDE ÖNEMLİ BİR POTANSİYELE SAHİP

KAHRAMANMARAŞ’TA  TURİZM HAFTASI
 Kahramanmaraş'ta ''Turizm Haftası'' etkinliklerle kapsamında, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Sabancı Kültür Merkezinde program düzenlendi.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, burada yaptığı konuşmada, turizmi öncelikli sektörlerden biri olarak kabul edilmesi gerektiğini belirtti.
Turizm konusunda Kahramanmaraş'ın önemini vurgulayan Küçükdağlı, "Akdeniz bölgesinin doğusunda yer alan medeniyetler kenti Kahramanmaraş tarihi dokusu, zengin kültür mirası, eşsiz tabiat varlıkları, muhteşem doğal güzellikleri, serin yayları, tabi termalleri, uçsuz bucaksız barajları gelişen modern sanayi, nadide el sanatları ve yöresel damak tatları ile alternatif turizmde önemli bir potansiyele sahiptir" diye konuştu.
Kahramanmaraş tanıtım filminin de izlettirildiği programda, Büyükşehir Belediyesi bando ekibi tarafından Kahramanmaraş türkülerinden oluşan konser verildi, halk oyunları ekibi tarafından gösteri yapıldı.
Daha sonra, Turizm Haftası kapsamında resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece girenlere öğrencilere ödülleri verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685