KOLAT DOĞRU OLANI YAPTI

Kahramanmaraşspor Başkanı Feridun Kolat, İş başına geldikten sonra zehir zemberek açıklamalar yapmış, kentin genç iş adamlarının Kahramanmaraşspor’u iyi temsil etmediğini, kulübü zarara uğrattığını iddia ederek, hepsi hakkında mahkemeye başvurduklarını söylemişti

KOLAT DOĞRU OLANI YAPTI

Biz de bu köşeden Feridun Kolat’ın izlediği yolun yanlış olduğunu, birilerinin kendisini yanlış yönlendirdiğini ve tez zamanda yanlıştan dönerek Kahramanmaraş halkı ve genç iş adamları ile barışık bir havada olması gerektiğini söylemiştik.

 

Zaman her şeyin ilacı derler.

Gerçekten de öyle oldu.

Zaman akıp gitti, Feridun Başkan bizim aylar önce kendisine söylemek istediğimiz gerçekleri gördü ve yaptığı bomba gibi bir açıklama ile hem Kahramanmaraş halkının, hem de genç iş adamlarının gönlüne su serpti.

 

Bu konuda açtıkları tüm davalardan geri çektiklerini söyleyerek, kendilerine yakışan bir davranış sergiledi.

Başkan Feridun Kolat, bu açıklamayı yapmakla bir şey kaybetmedi. Üstüne üstlük çok şey kazandı. Ben Kahramanmaraş’ta yaşayan, bu kentin tanıması, gelişmesi, büyümesi ve her alanda birinci ligde olması için çalışan bir gazeteci olarak dün kent halkı adına Başkan Kolat’tan nasıl hesap sordumsa, şimdi de kendisini gönülden tebrik ediyorum. Bunun hem kendi adıma, hem de Kahramanmaraşspor’a gönül vermiş sporseverler adına yapıyorum.

Birlikten kuvvet doğar.

 

Biz birlik içinde olduğumuz zaman başaramayacağımız bir olay yoktur.

Eğer bu birlik ve beraberlik havası devam ederse, Kahramanmaraşspor ligde istenilen yere çok kısa sürede gelir ve kendimizin adı kendimizin adı tüm Türkiye’de başarılı el temsil edilir.

Feridun Kolat başkan unutmamalıdır ki, bu şehrin iş adamları gerçek bir Anadolu Kaplanı ve gerçek dürüst insanlardır. Kenti için varını yoğunu da ortaya koyanlar.

 

(21 Eylül 2012 Sabah Gazetesi Güney ekinden alınmıştır. Sırrıberk Arslan’ın köşesidir)  

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER