banner651

KMTSO BAŞKANI ZABUN, TİCARET BORSASI YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ticaret Borsası Başkanı A. Duran Balsuyu ve Yönetimi ile bir araya geldi.

 KMTSO BAŞKANI ZABUN, TİCARET BORSASI YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ

 KMTSO BAŞKANI ZABUN, TİCARET BORSASI YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ticaret Borsası Başkanı A. Duran Balsuyu ve Yönetimi ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmede, reel sektörün durumu ve Oda ve Borsa çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

KMTSO Başkanı Serdar Zabun, görüşmede, Kahramanmaraş ekonomisi ve Oda olarak yaptıkları çalışmalara dair bilgiler aktardı. Zabun, “Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak, şehrimizde üretim ve ihracat kabiliyetinin sürekli olarak gelişmesine öncülük etmek birincil hedefimiz. İş dünyasının en büyük temsilcisi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında Ticaret ve Sanayi Odası olarak iş dünyasının önündeki engellerin kaldırılması için üzerimize düşeni hep birlikte yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. 2017 yılında Türkiye’nin ekonomik faaliyetleri canlandırmak için attığı adımlar, Hükümetimizin reel sektöre yönelik yeni kaynakları ve özellikle Kredi Garanti Fonu ülkemiz ekonomik büyümesinde ciddi ölçüde etkili oldu. Buna ilaveten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde odalarımızın ve borsalarımızın oluşturduğu nefes kredisi projesi ile KOBİ’lerimizin acil ihtiyaçlarına çözüm ürettik. Bu kaynak sayesinde il genelinde 226 firmamız tarafından 20 milyon lira kredi kullanıldı. Bu da, ticari canlılığa önemli bir katkı sağladı. TOBB çatısı altında Ticaret Borsamızla birlikte şehrimizin kalkınmasına yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Duran Balsuyu ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek KMTSO Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Balsuyu, Kahramanmaraş’ta alternatif sektörlere yönelik çalışmaların önemine değindi. Balsuyu konuşmasında şunları söyledi: “Kahramanmaraş’ta genel olarak ekonomik durumumuz pozitif yönde gelişiyor. Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin bir an önce tamamlanarak yatırıma hazır hale gelmesini arzu ediyoruz. Sektörel anlamda alternatif olabilecek alanlar üzerinde durulması bizleri memnun ediyor. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın savunma sanayi gibi farklı sektörlere yönelik hedeflerini biz de Ticaret Borsası olarak destekliyoruz. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Kahramanmaraş’ın makroekonomik ve sosyal konularının ele alındığı görüşmede, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Toprak ve Fevzi Gerger, Genel Sekreter M. Akif Pakdil ile Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ökkaş Karayağlı, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Narlı, Meclis Başkan Yardımcısı İlyas Çam, Meclis Üyesi Erol Büyükdereli, Mehmet Tüzin ve Turan Arpasatan da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2018, 03:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER