KMS BAŞKANI CEYHAN; HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

TFF 2. Lig Beyaz Grupta bu sezon şampiyonluk mücadelesi verecek olan ilimiz takımı Kahramanmaraşspor’un Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, basın mensupları ile bir araya gelerek takımın son durumu hakkında bilgiler verdi.

 KMS BAŞKANI CEYHAN; HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

 KMS BAŞKANI CEYHAN; HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,  uzun süredir yaptıkları görüşmeler sonucunda şehrin büyükleri Kahramanmaraşspor için bir araya geldiğini ve bir istişare kurulu oluşturulacağını, bilgi kirliliğine yol açmamak için açıklama yapmak için bir kişiye yetki verileceğini, Kahramanmaraşspor’un yeni yılda hedefinin şampiyonluk olduğunu, bu hedefe ulaşabilmek için takıma yeni futbolcu takviyeleri yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini, Kahramanmaraşspor’un ileri gelenlerinin takıma sahip çıkmalarının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

TFF 2. Lig  Beyaz Grupta bu sezon şampiyonluk mücadelesi verecek olan ilimiz takımı Kahramanmaraşspor’un Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, basın mensupları ile bir araya gelerek takımın son durumu hakkında bilgiler verdi.

Ceyhan açıklamasında, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Sayın Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’la uzun süredir yaptıkları görüşmeler sonucunda Kahramanmaraşspor için bir araya geldiklerini ve yeni bir oluşumun başladığını belirtti.

 Ceyhan,  Geçtiğimiz ay içerisinde Kahramanmaraşspor konusunda özel toplantılar yaptıklarını, Kahramanmaraşspor ‘un son 3 sezonu içinde barındıran kapsamlı mali raporların toplantıya katılan herkes tarafından incelendiğini bu büyük dosyada her bir kuruşun hesabı detaylı bir şekilde raporlandığını, yapılan bütün gelir ve giderler, bütün harcamalar ve ödenen borçların tam listesi bu dosyada yer aldığını söyledi.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, KMTSO Başkanı  Serdar Zabun, KMTSO Meclis Başkanı  Hanefi Öksüz, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, KMESOB Başkanı Sayın Ahmet Kuybu ve kendisinin içinde bulunduğu yeni oluşumun, Kahramanmaraşspor için “İSTİŞARE KURULU” oluşturulmasına ve bu kurul ile birlikte Kahramanmaraşspor’a sahip çıkılmasına karar verildiğini söyledi.

Ceyhan, Bu İSTİŞARE KURULU’nda , kulübün yönetimini şekillendirecek ve kulübün bütün kayıtları şeffaf bir şekilde bu kurul tarafından düzenli olarak incelenecektir. Bu İSTİŞARE KURULU’NUN oluşturulması ve sezon öncesi takıma gerekli olan maddi yardımların yapılması ve  gerekli olan çalışmaları yürütmesi için Tomsuklu OSB Başkanı Mahmut Arıkan’ı görevlendirildiğini, bu İSTİŞARE KURULU’ndan takımla ilgili tüm işlemlerin kendisinin de içinde bulunduğu kurulun onayı ile yapılmasını talep ettiğini, bu şekilde bilgi kirliliğinin ortadan kalkacağını ve şeffaf bir yönetim şeklinin ortaya çıkacağını ifade ettiğini,  İSTİŞARE KURULU’un  en kısa süre de kurularak ve bu kurul şehrin tüm dinamiklerinin temsil edileceği Kahramanmaraşspor yönetimini oluşturacağını ifade etti.

TAKIMIN AKSAYAN BÖLGELERİNE TRANSFER YAPTIK.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Ceyhan, 2017-2018 sezonunun hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, 2016-2017 sezonunun bitimi ile birlikte 1-2 aylık bir sessizliğe büründüklerini fakat yine de boş durmadıklarını, iç transferde devam etmek istedikleri futbolcularla görüşmeler yaptıklarını, bu futbolcuların bir çoğu ile anlaşma sağladıklarını,  daha sonra da teknik heyetin belirlediği noktalara gerekli transferleri gerçekleştirdiklerini, bugün veya yarın bir futbolcu daha transfer yapacaklarını söyledi.

ŞAMPİYONLUK PRİMİ 50 MİLYAR

Hedeflerini bu sezon şampiyonluk olarak belirlediklerini belirten Başkan Ceyhan, bu hedef doğrultusunda  sezon başı kampını 3 aşamada yaptıklarını, kampın 1. Etabını kendi tesislerinde gerçekleştirdiklerini, 2. Etabını Nevşehir’de yaptıklarını, Nevşehir kampından sonra bir çok futbolcu ile yolların ayrıldığını, yollarını ayırdıkları futbolculardan bonservis ücreti alarak kulübe maddi destek sağladıklarını, 3. Etap kampını da Afyon’da gerçekleştirdiklerini, 2017-2018 futbol sezonunun ilk maçı için takımın şehre gelmeden Nazilli’ye geçeceğini, Nazilli’nin istatistikleri bakıldığında kendilerine ters gelen bir takım olduğunu, buna rağmen sahaya üç puanla çıkacaklarını belirtti.

Takımda, futbolculara ödeme sisteminin değiştiğini söyleyen Ceyhan, Futbolcularla yaptıkları sözleşmelerde ödemelerin aylık gerçekleştirileceğini, maçın değerine göre prim belirleyeceklerini, takımın şampiyon olması halinde her futbolcuya 50 milyar prim vereceklerini, play-off’a kalmaları halinde de yine futbolculara prim vereceklerini, Türkiye Kupasında da eleme sistemi olduğu için şu an prim belirlemediklerini onu da ilerleyen günlerde karara bağlayacaklarını ifade etti.

HOCAMIZA GÜVENİYORUZ

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Takımın teknik direktörü Cafer Hocaya güvendiklerini belirterek, Cafer Hoca başarıya aç bir hoca, şu ana kadar yaptığı çalışmalardan memnunuz. Takımdan memnunuz. İnşallah taraftarlarımızın da desteği ile bu sezon istediğimiz hedefe ulaşacağız. Ligin ilk yarısına bakacağız, eğer şampiyonluk yolunda takıma takviye yapılacaksa da yapacağız. Önemli olan bu sezon şampiyonluğa ulaşmak.” Dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2017, 05:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER