banner651

KIZILAY’DA GÖREV DEĞİŞİMİ

ŞAHBAZLI, GÖREVİNİ AYDEMİR'DEN DEVRALDI

KIZILAY’DA GÖREV DEĞİŞİMİ

 Türk Kızılayı Kahramanmaraş Gençlik Kollarında Görev Değişim Yapıldı

Türk Kızılayı Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı  olarak atanan Tural Şahbazlı, düzenlenen törenle görevini eski Gençlik Kolları Başkanı  Hakan Aydemir'den devraldı.
Türk Kızılayı Kahramanmaraş Şubesinde yapılan ve Kahramanmaraş Kan Hizmetleri müdürü Okan ERDOĞAN, Kan Bağış Uzmanı Gökhan FIRAT, Şube Genel Hizmet Yöneticisi Tuncay DÜŞÜNCELİ, kızılay çalışanları ve kızılay gönüllülerinin de katıldığı devir teslim töreninde konuşan Hakan Aydemir; görev yaptığı süre içerisinde gönüllü ekibimizle iyi bir çalışma ortamı oluşturarak, önemli ve başarılı hizmetler gerçekleştirmeye çalıştık -dedi. 
Aydemir'den aldığı bayrağı, kurum çalışanları, gençlik kolları ekibi ve Kızılay gönüllüleri ile birlikte daha ileriye götürmek için özveriyle çalışacağını söylediğini ifade eden Şahbazlı sözlerine şöyle devam etti: Görev yaptığı 2yıl boyunca önemli çalışmalar yapan değerli başkanım Hakan Aydemir'den bu kutsal görevi devr almak benim için onur vericidir. Bu göreve bizi layık gören başta Şube Başkanımız Av.Şenol BİLGİNER olmakla tüm Türk Kızılayı ailesine teşekkür ederim. Bizim görev yaptığımız süre boyunca ve bizlerden sonra gelecek kardeşlerimizin de aklında Hakan Aydemir Türk Kızılayı Kahramanmaraş Gençlik Kolları  Kurucu ve Onursal Başkanı olarak kalacaktır.-dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER