banner651

KİPAŞ'A ÖDÜL

Kurulduğu günden beri bir çok başarıya imza atan, ülkemizde ve dünya da kağıt üretiminde lider şirket durumuna gelen yıllık 425 bin ton üretim kapasitesine sahip olan ve %100 geri dönüşüm ile çalışan Kipaş Kağıt bir başarıya daha imza attı.

 KİPAŞ'A ÖDÜL
 KİPAŞ KAĞIT’IN BÜYÜK BAŞARISI
Kahramanmaraş’ın en büyük Holdingi olan ve yatırımları ve istihdamları ile ekonomiye büyük katkı sağlayan Kipaş Holding’e bağlı Kipaş Kağıt Sanayi İşletmeleri büyük bir başarıya daha imza atarak “Ekonomist 500 Büyük Anadolu Şirketi” araştırmasında listeye girmeyi başardı ve ‘Anadolu’nun İhracatını En Çok Arttıran Üçüncü Şirketi’ ödülünü aldı. 
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; Kurulduğu günden beri bir çok başarıya imza atan, ülkemizde ve dünya da kağıt üretiminde lider şirket durumuna gelen yıllık 425 bin ton üretim kapasitesine sahip olan ve %100 geri dönüşüm ile çalışan Kipaş Kağıt bir başarıya daha imza attı.

Ekonomist dergisince 2016 yılı verileri baz alınarak düzenlenen “Ekonomist 500 Büyük Anadolu Şirketi” araştırmasında listeye giren şirketler ödüllendirildi. 

Ödül töreninde Kipaş Holding’e bağlı Kipaş Kağıt İşletmeleri ‘Anadolu’nun İhracatını En Çok Arttıran Üçüncü Şirketi’ ödülünü aldı. 

Kipaş Holding adına ödülü Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nezihe Sinem ÖKSÜZ DEDEBAYRAKTAR aldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2018, 01:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER