banner675

KİPAŞ HOLDİNG ZİRVEYİ HEDEFLİYOR

KİPAŞ HOLDİNG EKONOMİST DERGİSİ LİSTESİNDE 14.SIRADA YER ALDI

KİPAŞ HOLDİNG ZİRVEYİ HEDEFLİYOR

 Kipaş Holding Ekonomist Dergisi Listesinde 14.Sırada Yer Alarak Zirveyi yolunda emin adımlarla ilerliyorMehmet Hanefi Öksüz "Anadolu'nun En Etkin 50 İş İnsanı" Arasında 14.Sıraya Yükseldi

Ekonomist Dergisi'nin her yıl düzenlediği "Anadolu'nun en etkin 50 iş insanı" araştırmasının beşincisi olan 2015 sonuçları açıklandı.
İstanbul, İzmir ve Ankara illeri dışında kalan ve 78 ile yönelik gerçekleştirilen araştırmada; kentlerine, bölgelerine ve sektörlerine yön veren illerin ekonomisine katkı sunan, istihdam sağlayan, yüksek düzeyde vergi ödeyen, sosyal yönleri güçlü insanlar arasından seçildi.
2014 yılında 24. Sırada yer alan Mehmet Hanefi Öksüz bu seneki araştırmada, şehrine ve ülkesine yaptığı yatırımlar ve sağladığı istihdamlar sayesinde tam on sıra birden atlayarak listede 14. Sıraya kadar yükseldi.
Bu titiz ve zahmetli çalışmanın ve araştırmanın sonucunda elde edilen veriler değerlendirilerek Anadolu'nun lider iş insanlarının ortaya konulduğu  araştırmada 14. Sırada yer alan, tekstilden konfeksiyona, çimentodan enerjiye, kâğıttan tarıma ve eğitime uzanan işkollarında faaliyet gösteren büyük bir şirketler topluluğu olan Kipaş Holding 8 bine yakın çalışanı ile şehrinin ve Türkiye'nin ekonomi ve istihdam alanında önemli aktörlerinden biridir.
Titiz, ayrıntıcı ve sosyal yönü güçlü kişiliği ile tanınan Öksüz, memleketinde hayır işleriyle de yakından ilgilenmekte ve birçok alanda sosyal yardımlarda bulunmaktadır. 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz ise;
"Bu yolculuğa çıkarken hep daha iyisi olmak için mücadele ettik. Bunun karşılığı olarak ta, ülkemizde başarılı iş adamları arasında gösterildik. Bu başarı tüm Kahramanmaraş ve çalışanlarımızındır. Başarı ona inanmak ile başlar. Hep bu düstur ile çalıştık ve bu düstur ile yolumuza devam ediyoruz" dedi.
Ayrıca Türkiye'de sanayiciliğe de değinen Öksüz Sanayiciliğin paylaşımcılık olduğunu dile getirerek toplum için çalışıp toplum için üretmeye devam edeceklerini söyledi. HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685