KILIÇDAROĞLU'NA YAPILAN SALDIRI KAHRAMANMARAŞ'TA PROTESTO EDİLDİ

KILIÇDAROĞLU'NA YAPILAN SALDIRI KAHRAMANMARAŞ'TA PROTESTO EDİLDİ

 KILIÇDAROĞLU'NA YAPILAN SALDIRI KAHRAMANMARAŞ'TA PROTESTO EDİLDİ

  KILIÇDAROĞLU'NA YAPILAN SALDIRI KAHRAMANMARAŞ'TA PROTESTO EDİLDİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yönelik saldırı, Kahramanmaraş'ta, AK Parti, CHP, MHP ve Vatan Partisi temsilcilerinin yaptıkları ortak basın açıklamasıyla protesto edildi. Trabzon Bulvarı Özel İdare İşmerkezi önünde düzenlenen basın açıklamasında, CHP İl Başkanı Esat Şengül, Artvin'deki saldırının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şahsında demokrasiye yapılmış hain bir pusu olduğunu ve saldırıyı hangi terör örgütü tarafından yapılırsa yapılsın kınadıklarını söyledi. 15 Temmuz darbecilerinin, kendilerine içeriden yeni iş birlikçi bulmak suretiyle, bu tip provokatif eylemleri devam ettireceklerini belirten Şengül, şunları kaydetti: 



"Emperyalist güçlerin, içerideki iş birlikçileri aracılığıyla sahneye yeni koydukları oyun etnik çatışma ve iç savaş arzusudur. Hedef, bunun için Sayın Kılıçdaroğlu olarak seçilmiştir, ama bu oyunu da hep birlikte, millet olarak bozacağız. Çünkü kapitalizmin en büyük düşmanı, milletin bağımsızlığıdır. Bunu 15 Temmuz'da ortaya koyan aziz milletimiz düşman çatlatmıştır. Siyasi ideolojimiz farklı olabilir, oy verdiğimiz siyasi parti farklı olabilir, ama 'söz konusu vatansa gerisi teferruattır' diye düşünen ecdatların torunlarıyız."



AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir ise 15 Temmuz işgal girişimini planlayanların Türkiye'de her kafadan bir ses çıkmasını ve çözülme sonucunda Türkiye'deki emellerini gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.



MHP İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan da Türkiye'nin üzerinde büyük oyunlar oynandığını, birlik ve beraberlik sayesinde kimsenin gücünün bu ülkeye yetmeyeceğini dile getirdi.



Vatan Partisi İl Başkanı Cafer Sincer ise Türkiye'de oluşturulan bu birlik havasının devam etmesini temenni ettiklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2016, 00:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER