banner675

MUHTARLAR SORUNLARINI ANLATTI

OKAY, VATANDAŞIMIZA YANLIŞIMIZ OLMAZ

MUHTARLAR SORUNLARINI ANLATTI

 Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay Bertiz bölgesi muhtarlarıyla bir araya gelerek  yaptığı toplantıda, belediye hizmetleri hakkında bilgi verip muhtarların taleplerini dinledi.

9 mahalle muhtarıyla başkanlık makamında bir araya gelen Başkan Necati Okay, ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduklarını belirterek muhtarlardan mahallelerin sorunlarının tespitinde yardım istedi. Dulkadiroğlu Belediyesi'nin 2015 yılı içerisinde yapacağı proje ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Okay, "  her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürüyoruz. Amacımız yanşanılabilir daha güzel Dulkadiroğlu'nu oluşturmak" dedi. Başkan Okay, "Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye´de istikrar ve güvenin artık önemli öğeler olduğunu toplumun her kesimi biliyor. Bu sebepten dolayı her kesim yaptığımız hizmetleri destekliyor. Biz halkımızın boynunu öne eğecek ne bir ihmalimiz ne de bir yanlışımız olmuştur." dedi.
Muhtarlara sosyal taraf olarak değil her zaman sosyal ortak anlayışı ile baktıklarını söyleyen Başkan Okay konuşmasına şöyle devam etti"Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz"  dedi.
MUHTARLAR YAPILAN HİZMETTEN MEMNUN
Yapılan toplantının çok verimli olduğunu, birçok sorun dile getirilirken, bunlara anında yine bu toplantıda karşılıklı çözüm önerilerinin de sunulmasının önemini vurgulayan muhtarlar da "başkanımızla el ele,  şehrin yönetimine katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor" dedi. Yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Okay'a teşekkür ederek Belediye binasından ayrıldılar.
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685