KAVRULUYORUZ

BUGÜN KAHRAMANMARAŞ'TA HAVA ÖĞLEN 41 DERECE OLACAK

KAVRULUYORUZ

 Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Kahramanmaraş, hafta sonu ve önümüzdeki hafta yüksek sıcaklık nedeniyle kavrulmaya devam edecek. 

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre bugün Kahramanmaraş'ta hava öğlen 41 derece olacak. gece ise 24 derece olması bekleniyor. Havadaki nemin en düşük yüzde 18 en yüksek ise yüzde 57 olması bekleniyor. Havadaki nem ile beraber hava sıcaklığını Cumartesi(bugün) 
26 Temmuz Pazar günü ise 39 dereceye düşecek olan öğlen saatleri sıcaklığı akşam 23 dereceye düşecek. Havadaki nem Pazar günü yüzde 33 ile 74 arasında olması bekleniyor. Pazar günü nem hava sıcaklığını ciddi bir şekilde etkilemesi bekleniyor. Hava sıcaklıkları nem ile beraber 55 dereceyi bulacak. 
27 Temmuz Pazartesi günü ise hava sıcaklığı öğlen 40, akşam ise 23 derece olması bekleniyor. Pazar günü havadaki nem ise yüzde 25 ile 85 arasında olması bekleniyor. Nem ile beraber hava sıcaklığı 41 derece olacak. 
28 Temmuz Salı günü ise hava sıcaklığı  gece 24 derece olurken,  gündüz ise 40 dereceyi bulacak. Yüzde 24 düzeyinde beklenen nem hava sıcaklığını etkilemeyecek. 
29 Temmuz Çarşamba günü ise hava sıcaklığı gündüz 42, gece ise 25 olması beklenirken, en düşük nem oranı yüzde 15, en yüksek nem oranı ise yüzde 85 olacak. Yüzde 15'lik nem oranına göre Kahramanmaraş'ta 29 Temmuz Çarşamba Günü hava sıcaklığı değişmeyecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER