banner675

KARA LİSE MEZUNLARI BULUŞUYOR

OKUL MÜDÜRÜ BİLGİLENDİRDİ

KARA LİSE MEZUNLARI BULUŞUYOR

 

Kahramanmaraş'ta 'Kara Lise' olarak bilinen Kahramanmaraş Lisesi Mezunları, 31 Mayıs 2015 Pazar günü yemekte bir araya geliyor.
Kahramanmaraş Lisesi Okul Müdürü Hüsne Mehtap Süt, Kahramanmaraş Lisesinin eski günlerinde çok başarılı bir okul olduğunu belirterek, "Amacımız o eski günlere yeniden dönmek" dedi. Eski adıyla "Kara Lise" Kahramanmaraş Lisesi Mezunları, Okul Aile Birliğinin düzenlediği yemekte bir araya geliyorlar.
OKUL MÜDÜRÜ BİLGİLENDİRDİ
Kahramanmaraş Lisesi Okul Müdürü Hüsne Mehtap Süt, Okul Aile Birliği Yönetimi ile birlikte konu hakkında Basın Mensuplarını bilgilendirdi.
Kahramanmaraş Lisesinin köklü bir geçmişe sahip olduğunu Osmanlı imparatorluğundan bu yana lise olduğunu ifade eden Süt, "Okulumuz 1920 yılına kadar Sultani İdadi olarak ismi geçiyor. 1922 yılında Maraş Sultanisi, 1948 yılında Maraş lisesi olarak ismini almıştır. 1948'den 2013 yılına kadar düz Lise, 2013 yılında ise Anadolu lisesi olarak 1965 yılından itibaren şu anki binasında hizmet vermektedir. Maraş Lisesi eski günlerinde çok başarılıydı. Amacımız okulumuzu bu eski başarılı günlerine yeniden döndürmek" dedi.
Kahramanmaraş Lisesi Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Sema Özsoy Ulaştı ise, 31 Mayıs 2015 Pazar günü saat 17.30'da Okul Bahçesinde düzenlenecek yemeğe okuldan geçmiş yıllarda eğitim almış mezunları beklediklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685