banner675

KAHVALTI PROGRAMLARI MARAŞ PARK İLE DEVAM ETTİ

MAHÇİÇEK, İNSANLAR ARASINDAKİ BAĞLARI GELİŞTİRDİK

KAHVALTI PROGRAMLARI MARAŞ PARK İLE DEVAM ETTİ
 KAHVALTI PROGRAMLARI MARAŞ PARK İLE DEVAM ETTİ

 

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi’nin komşuluk ilişkilerini güçlendirmek için başlattığı Pazar kahvaltıları Maraş Park Sitesi ile devam etti.

Onikişubat Belediyesi’nin Pazar kahvaltıları sürüyor. Özellikle apartman sakinlerinin yaşadığı sitelerde, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu geliştirmeyi amaçlayan program kapsamında Maraş Park Sitesi sakinleri bir araya getirildi.



Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda konuşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, teknik belediyeciliğin yanı sıra, hayata geçirdikleri sosyal içerikli çalışmalarla da insanlar arasındaki bağları geliştirdiklerini söyledi.

Kaybedilen değerleri yeniden ortaya çıkarmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Mahçiçek, şöyle konuştu:


“Bizim için esas olan insanlarımız. Onikişubat Belediyesi kurumsal deneyimi olan bir belediye, hizmet yapar, yol ve asfalt yapar, kentsel estetiği olan projeler yapar. Ama esas olan bizim insanlarımız. Bizlerin daha önceden güzel alışkanlıkları adetleri vardı. Onların bir kısmını kaybediyoruz maalesef. Söz gelimi biz çocukken komşular çocuklarını birbirlerine emanet ederlerdi.


Akşamları birer tabak yemeklerini paylaşırlardı. Zaman içerisinde bu adetlerimiz eskidi ya da eskitildi. Ama esas olan bu adetlerimizin devam etmesi. İşte biz de bu anlayışla en azından böyle bir kahvaltı vesilesiyle komşularımızla, kardeşlerimizle bir araya gelelim istedik. Beraber olalım istedik. Yani yemek işi şekli kısım. O bakımdan bu sabah bizlerle birlikte olduğunuz için, davetimize icabet edip bizleri onurlandırdığınız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Çocuklarınızla, ailelerinizle birlikte sağlık ve huzur içerisinde mutlu bir yaşam, mutlu bir gelecek temenni ediyor, hepinize saygılar sunuyorum.”

Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, AK Parti MKYK Üyesi Metin Doğan, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt, Havva Ece Saygaz, belediye meclis üyelerinin de yer aldığı kahvaltı programı, samimi sohbetlerle son buldu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685