banner675

KAHRAMANSARAYSPOR'LU FUTBOLCULAR YEMEKTE

'FUTBOLCU YETİŞMİYOR’ İMAJINA SON VERECEKLER

KAHRAMANSARAYSPOR'LU FUTBOLCULAR YEMEKTE

 Kahramanmaraş'ın mahalli lig takımlarından 1905 Kahramansarayspor, futbolcuları yemekte bir araya geldiler.

2014-2015 futbol sezonunda, Kahramanmaraş 2. Amatör Küme Büyükler ligini şampiyon olarak tamamlayan ve gelecek sezon 1. Amatör Kümede mücadele verecek olan 1905 Kahramansarayspor, futbolcuları ve teknik heyeti şampiyonluk yemeğinde buluştular. Mado Sarayında verilen yemekte konuşan 1905 Kahramansarayspor Kulübü Başkanı Yahya Canlı,  "Geçtiğimiz sezon kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl yakaladık" dedi. Başarının bir ekip işi olduğunu belirten Başkan Canlı, şunları söyledi:
"Biz yönetim futbolcu ve hocalarımız ekip ruhuyla çalışıyoruz.  Geçen sezon takımımızı yeni kurmuştuk. Ama ona rağmen sahada iyi mücadeleler vererek şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Bu sezon şampiyonluk için gerekli bütün önlemleri aldık ve bu sezon sonunda şampiyon olarak, 1. Amatör Kümeye yükseldik. Bu bizim için inanç ve azmin başarısıdır. Takımımızda Antrenör olarak görev yapan,  Ömer Gök, Akif Aksu, Ramazan Kayadibi ve Murat Hurç hocalarımızla birlikte bu takım daha iyi yerlere gelecektir."
Geniş bir futbolcu kadrosuna sahip olduklarının altını çizen Başkan Canlı, "Biz yıllardır süren 'Kahramanmaraş'tan futbolcu yetişmiyor' imajına son vermek istiyoruz. Bizim çok kabiliyetli, gelecek vaat eden yetenekli genç futbolcularımız var. Bizim hedefimiz zaten üst ligler  bu hedef doğrultusunda bu futbolcuların maç tecrübesi de kazanması bakımından Kahramanmaraş'ta hemen, hemen tüm futbol kategorilerdeki liglere katıldık" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685