banner651

KAHRAMANSARAYSPOR’DAN GOL ŞOV: 7-2

KAHRAMANSARAYSPOR HEDEFE ADIM ADIM İLERLİYOR

KAHRAMANSARAYSPOR’DAN GOL ŞOV: 7-2

 Kahramanmaraş 2. Amatör Küme Büyükler Futbol  Ligi'nin ikinci haftasında Kahramansarayspor, Şekeroba Belediyespor'u 7-2 mağlup etti. 

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve ligin ilk hafta maçında Pazarcık Kartalkayaspor'u 4-1 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapan Kahramansarayspor, Pazar günü oynanan maçta da Şekeroba Belediyespor'u 7-2 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. 
Vali Saim Çotur Stadındaki karşılaşma Kahramansarayspor'un vuruşu ile başladı.  Karşılaşmanın başlama vuruşu ile birlikte atak bir futbol sergilen  Sarı-Kırmızılı ekip Kahramansarayspor üst üste geliştirdiği atakların semeresini gördü. Karşılaşmada attığı gollerle maçta 3-0 öne geçen Kahramansarayspor skorunda verdiği rahatlıkla rakibi karşısında güzel bir futbol ortaya koydu. 
Şekeroba Belediyespor skoru 3-1'e getirmesine rağmen güçlü rakibi karşısında fazla bir varlık gösteremedi. 
Kahramansarayspor ilk yarıda rakip fileleri bir kez daha havalandırarak soyunma odasına 4-1 önde girdi.  Karşılaşmanın ikinci yarısında da  sahanın her tarafını parselleyen bir Kahramansarayspor vardı. Bu yarıda da  skordan daha çok takım oyununu oynamaya gayret gösteren Kahramansarayspor, oynadığı futbolla adeta rakiplerine gözdağı verdi. Kahramansarayspor bu yarıda da 3 gol daha buldu. Şekeroba Belediyespor yediği bu üç gole sadece bir golle karşılık verebildi. 
Kahramansarayspor 90 dakika sonunda sahadan 7-2 lik bir skorla galip gelmesini bildi. 
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER