banner675

KAHRAMANMARAŞ’TA MUHTEŞEM EĞİTİM SEMİNERİ

KAHRAMANMARAŞ’TA MUHTEŞEM EĞİTİM SEMİNERİ

KAHRAMANMARAŞ’TA MUHTEŞEM EĞİTİM SEMİNERİ

 KAHRAMANMARAŞ’TA MUHTEŞEM EĞİTİM SEMİNERİ

Kahramanmaraş 12 Şubat ve Dulkadiroğlu ilçe Müftülüğünde çalışan kuran kursu öğreticilerine ‘’Yaygın Din Eğitiminde Yeni Yöntem ve Teknikler’’ konulu bir seminer verildi.

Necip Fazıl Kültür merkezinde yapılan programda, Din İşleri Yüksek Kurulu Eğitim Uzmanı Fatma Kotan metaforik ders anlatım sistemiyle görsel ve kalıcı etkileri olan sunumu ile hoca hanımları etkiledi,  yaygın din eğitiminde yeni yöntem ve tekniklerle ilgili bilgiler aktardı.

Eğitime önemli derecede destek veren 12 Şubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir’e ve organizasyonu harika bir şekilde gerçekleştiren Şenay Gök ve Emine Çelik’e şükranlarını sundu. 4 yıl önce Kahramanmaraş’ta verdiği ilk seminere katılanlarla da konuşan Fatma Kotan;  “o günkü ektiğimiz tohumların filizlerini benimle paylaşmalarından çok mutlu oldum.” dedi.

12 Şubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir konuşmasında eğitim sevdalısı olarak kuran kursu öğreticilerine ve öğrencilerine eğitim için her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ve bu tür eğitim seminerlerinin devam edeceğini söyledi. Ayrıca Ankara’dan gelerek faydalı, motive edici sunumundan dolayı Fatma Kotan’a şükranlarını sundu.


Katılımcıların ortak yorumları ise bu seminerle eğitim coşkusu ve heyecanla dolup, yenilenip kendilerine yeni pencere açılmış olduğu yönünde oldu.

Programın sonunda Kuran kursu öğreticisi Şenay Gök tarafından Fatma Kotan’a Kahramanmaraş’a özgün yöresel hediye takdim edildi.

Öte yandan Din İşleri Yüksek Kurulu Eğitim Uzmanı Fatma Kotan, Yatılı hafız kız kuran kurslarından Osman Sadi Kazancı Kuran Kursu, Şerife Yaşar Gölcü Kuran Kursu, Can Kuran Kursu ve Sandalzade Kuran Kurslarındaki öğrencileri bizzat ziyaret etti ve öğrencilerle birlikte ‘’Sosyal Etkinlik ve Rehberlik’’ dersini yoğun bir ilgiyle yerinde işlemiş oldu.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685