banner675

KAHRAMANMARAŞ'TA KURUMLAR VERGİSİNE KİPAŞ DAMGASI…

ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

KAHRAMANMARAŞ'TA KURUMLAR VERGİSİNE KİPAŞ DAMGASI…

 Maliye Bakanlığı, 2013 yılında en yüksek kurumlar vergisi ödeyen KİPAŞ şirketlerini teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Kahramanmaraş'ta KİPAŞ Holding çatısı altında bulunan ve 2013 yılında en yüksek Kurumlar Vergisini ödeyen şirketlerden KİPAŞ Mensucat İşletmeleri A.Ş, Kipaş Denim İşletmeleri A.Ş ve KİPAŞ Kahramanmaraş İplik Pamuk Tic. A.Ş.'ye Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından imzalanmış olan teşekkür belgeleri Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam tarafından KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil İbrahim Gümüşer'e makamlarında takdim edildi. 
Belge takdim töreninde KİPAŞ Holding Mali Koordinatörü Derya Karaca ve Mali İşler Grup Müdürü Muharrem Zabun  da hazır bulundu. Cuma Sağlam ödül takdiminden sonra her yıl Kahramanmaraş'ta Vergi rekortmenleri sıralamasında her daim öncülük eden ve ilk sıradaki yerini muhafaza eden KİPAŞ ailesine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
Konu hakkında Mehmet Hanefi Öksüz ise; bu ödülü aldıklarından dolayı gururlu ve sevinçli olduklarını, Kahramanmaraş 'a yeni yatırımlarla istihdam oluşturmaya ve Kahramanmaraş halkı için değer üretmeye devam edeceklerini dile getirdi. 
Ayrıca bu ödülü KİPAŞ Holding ailesi adına aldıklarını belirten Öksüz ve Gümüşer, tüm KİPAŞ Ailesi çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. 
(HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685