banner651

Kahramanmaraş’ta ihale çetesine şafak operasyonu

Organize Suçlar masası timleri sabaha karşı eş zamanlı olarak adreslere düzenledikleri operasyonda aralarında İşadamı ve 4 Kamu görevlisinin de bulunduğu 7 kişi gözaltına aldı

Kahramanmaraş’ta ihale çetesine şafak operasyonu

 Organize Suçlar masası timleri sabaha karşı eş zamanlı olarak adreslere düzenledikleri operasyonda aralarında İşadamı ve 4 Kamu görevlisinin de bulunduğu 7 kişi gözaltına aldı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Organize suçlar masası ekipleri şehirde hazine arazilerinin imara açılıp usulsüz satılması, belediye ve diğer kamu kurumlarındaki ihalelerde usulsüz şartname düzenleyerek kendi ve çevresindeki insanlara peş keş çektikleri iddiası ile çete mensuplarına operasyon düzenledi.

Kahramanmaraş polisinin uzun süredir takip bunulan 9 kişi için Cumhuriyet Başsavcılığından alınan haklarında yakalama ve ikametlerinde arama kararından sonra önceden belirlenen adreslerine dün şafak vaktinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

İkametlerinde bulunarak yakalanan aralarında Milli Emlak, AFAD ve ilçe Belediyesinde Memur olarak görev yapan şahısların bulunduğu T.A- H.G- B.Ö ile olaya adı karışan İş adamı T.K ile birlikte S.S ve M.T Kahramanmaraş Devlet hastanesi Yörük selim binasında sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyete götürüldü.

Polis ikametlerinde bulunmayan ve  Yurt dışında olduğu belirlenen K.C’yi dönüşte havalanın da yakalarken Firar ettikleri belirlenen Gaziantepli  iş adamı   A.U ve   Kahramanmaraşlı genç iş adamı M.Ş.K’yı da yakalaması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2019, 04:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER