banner651

KAHRAMANMARAŞ’TA HAYIR ÇARŞISI KERMESİ

Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı Kahramanmaraş temsilciliği geliri maddi durumu iyi olmayan öğrencilere aktarılmak üzere Hayır Çarşısı Kermesi düzenledi.

KAHRAMANMARAŞ’TA HAYIR ÇARŞISI KERMESİ

 

KAHRAMANMARAŞ’TA HAYIR ÇARŞISI KERMESİ

Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı Kahramanmaraş temsilciliği  geliri maddi durumu iyi olmayan öğrencilere aktarılmak üzere Hayır Çarşısı Kermesi düzenledi.

Türkiye'nin ilk ilmi, kültürel, sosyal ve ekonomik gelişmesine yardımcı olmak, amacıyla kurulan  Es-Seyyid Osman Hulüsi Efendi Vakfı Kahramanmaraş temsilciliği tarafından Kahramanmaraş Trabzon Caddesi Kervan Pastanesi yanında kurulan ve dualar edilerek açılan Hayır Çarşısı Kermesi vatandaşların ilgi odağı oldu.


Es-Seyyid Osman Hulüsi Efendi Vakfı  Kahramanmaraş  Temsilcisi Kadir Bozgeyik, Tarihi ve kültürel değerlere haiz eski eserlerle ile doğal çevreyi korumak, yaşatmak, ihya ve imar etmek bu suretle iç ve dış turizm ile gelecek nesillerin hizmetine sunma çalışması içerisinde olan vakfın insanlar arasında sosyal ve ekonomik yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak bu amaçlarla yönelik faaliyetleri gerçekleştirdiğini belirtti. Bozgeyik, "Milli manevi tarihi ve kültürel değerleri araştırmak geliştirmek korumak ve yaşatma amacında olan vakfımızın kermesine Kahramanmaraşlı vatandaşlarımız beklenenden fazla   ilgi gösteriyor" dedi 




Bozgeyik, "Somuncu Baba olarak da bilinen Es-Seyid Osman Hulüsi Efendi Vakfı önemli dini gün ve bayramlarda ekmek dağıtımı gerçekleştirmekte ve bunun yanında ihtiyaç sahiplerini tespit edip ramazan ayı öncesinde onlara yardım da bulunmaktadır. Vakfımıza yapılan her türlü katılım da amacına uygun bir şekilde hizmetler sahiplerine ulaştırılmaktadır. . Vatandaşlarımız Vakfımıza gösterdiği ilgi ve alaka ile bir çok önemli yatırımlar ve külliyeler inşa etmiş yenilerini de eklemeye devam etmektedir" diye konuştu.

Bozgeyik, Kermesin 20 gün açık kalacağını ve sabah saat 08.00’dan akşam 22.00’a kadar tüm Kahramanmaraşlıları kermese beklediklerini  ifade etti.

Haber-Foto: Bilal EVRAN

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2019, 06:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER