banner651

KAHRAMANMARAŞ'TA 8 YAŞINDAKİ KIZA TACİZ İDDİASI

Olay, geçen Haziran ayında ilçeye bağlıŞekeroba Mahallesi'nde meydana geldi. Numune Evlerde oturan 8 yaşındaki M.B.'yi okul çıkışı metruk binaya götürerek cinsel istismarda bulunup, ailesine söylememesi için tehdit etmekle suçlanan 70 yaşındaki H.B, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. H.B., 3 ay cezaevinde yattıktan sonra, müsnet deliller oluşmadığından ve mağdurun çelişkili ifadeler vermesi nedeniyle beraat etti.

KAHRAMANMARAŞ'TA 8 YAŞINDAKİ KIZA TACİZ İDDİASI

 KAHRAMANMARAŞ'TA 8 YAŞINDAKİ KIZA TACİZ İDDİASI
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, 8 yaşındaki kızlarına cinsel istismarda bulunduğunu ileri sürdükleri 70 yaşındaki H.B.'nin yargılandığı mahkemece beraat etmesine tepki gösteren anne Fadime B., "Adam dışarı çıktı ve her gün evimin önünden gelip geçiyor. Ben şimdi nasıl güvenip de çocuğumu okula göndereyim" diyerek gözyaşı döktü.



Olay, geçen Haziran ayında ilçeye bağlıŞekeroba Mahallesi'nde meydana geldi. Numune Evlerde oturan 8 yaşındaki M.B.'yi okul çıkışı metruk binaya götürerek cinsel istismarda bulunup, ailesine söylememesi için tehdit etmekle suçlanan 70 yaşındaki H.B, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. H.B., 3 ay cezaevinde yattıktan sonra, müsnet deliller oluşmadığından ve mağdurun çelişkili ifadeler vermesi nedeniyle beraat etti.

"SAĞIMI SOLUMU ELLEDİ BAĞIRARAK KAÇTIM"

Cinsel tacize uğradığını iddia eden 8 yaşındaki M.B., "Ben okuldan eve geliyordum, o beni kolumdan zorla tutup içeri götürdü. Para vereceğim falan dedi. Ondan sonra sağımı solumu elledi. Sonra da ben bağırarak kaçtım. Sonra da annem okuluma geldi. Annem beni yengeme götürdü. Orada her şeyi anneme anlattım. Bana ilk defa tacizi ikinci sınıfta yaptı, kimseye söylersen seni öldürürüm diyerek tehdit etti. Şimdi üçüncü sınıfa gidiyorum. O zaman söylemekten korktum" dedi.



"KOMUŞUNUN ÇOCUĞUNA DA AYNISINI YAPMIŞ"

Baba Hasan B. (42) ise komşularının çocuğunun da tacize uğradığını söyleyerek, "Komşunun karısı eşimi çağırdı. Sizin M.'ye de böyle şeyler olmuş. M.'yi tabi annesi konuşturdu. Onun kızına da aynı şeyleri yaptığı için karakola gittik. Şikayetçi olduk. Şahsı aldılar, savcı, psikolog eşliğinde sanığı ve çocukların ikisini de konuşturdu.

"ÇOCUĞUM KORKUSUNDAN DIŞARI ÇIKMIYOR"

Adamı aldılar tutukladılar ancak Eylül'ün 19'unda beraat etti. Mahkemedeki bütün deliller üstüneydi, nasıl oldu anlayamadık. Avukat tutmaya gücümüz yetmedi. Yetkililere sesleniyorum, böyle şahıslar elini kolunu sallayarak dolaştıkça biz çocuğumuzu kime emanet edeceğiz? Benim çocuğum bir ay olmuş okula gitmiyor. Hele çocuğum şahsın cezaevinden çıktığını duyunca korkusundan dışarı çıkmıyor" diye konuştu.



"2 ÇOCUK CİNSEL İSTİSMARA UĞRADI, ADAM HERGÜN EVİMİZİN ÖNÜNDEN GEÇİYOR"

Anne Fadime B. (41) ise, "Benim kızım 8 yaşında ilkokul ikinci sınıfta cinsel istismara uğradı. Bir değil iki çocuk cinsel tacize uğradı. Bu çocukların geleceği için ben adalete güveniyorum. Ancak adam dışarı çıktı ve her gün evimin önünden gelip geçiyor. Ben şimdi nasıl güvenip de çocuğumu okula göndereyim? Yetkililer sesimizi duysun. Yarın daha kötü şeyler olduğunda mı adalet bize sahip çıkacak?

"TEKRAR YARGILANMASINI İSTİYORUZ"

Adalet istiyorum ben. Benim çocuğum şu an psikolojik tedavi görüyor. Doktor bile bunu söylüyor. Çocuğumuzu dışarıya güvenemeyeceksek ne yapacağız? Ben çocuğuma tertemiz bir dünya istiyorum. Çocuğumun korkulu rüyası olan bu adamdan kurtulmak istiyoruz. Çocuğum korkusundan kitaplarını, elbisesini yırtıp attı. Bu adamın tekrar yargılanmasını istiyorum" diyerek gözyaşı döktü.
Kaynak. haberler.com

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2016, 00:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER