KAHRAMANMARAŞSPOR PAZAR'A HAZIR

TARAFTARLARIMIZI KURTULUŞ MAÇIMIZA BEKLİYORUZ

KAHRAMANMARAŞSPOR PAZAR'A HAZIR

 Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, Pazar günü çok zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, "Taraftarlarımızı kurtuluş maçımıza bekliyoruz" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta küme düşmeme mücadelesi veren İlimiz takımı Kahramanmaraşspor Pazar günü 12 Şubat stadında Rize'nin Pazarspor takımıyla adeta bir kurtuluş maçına çıkacak. 
Geçtiğimiz hafta Düzyurtspor deplasmanından 1 puanla dönerek büyük bir moral kazanan Kırmızı-Beyazlı futbolcular Antrenman dada hırslı ve moralli oldukları gözlendi.
Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, Ligin son haftalarında maçlarda çok iyi mücadele ettiklerini aldıkları sonuçlarla da kümede kalma yolunda büyük yol kat ettiklerini belirterek, "Pazar günü kendi sahamızda Pazarspor'u ağırlayacağız. Bu maçı kazanıp Kahramanmaraş'ın ligdeki kurtuluşunu kutlayacağız" dedi.
Lige çok kötü bir başlangıç yapan aldığı sonuçlarla spor otoriteleri tarafından küme düşmesi kesin gözüyle bakılan Kahramanmaraşspor ligin bitimine 5 hafta kala takımın başına getirilen Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü ile çıktığı 4 maçtan da 2 galibiyet 2 de beraberlik alarak, ligde kalma şansını son maça bıraktı.
Demirözü, "Ben Kahramanmaraşspor'un başına çok kritik bir dönemde geldim. Adeta takım lige havlu atmıştı. Ben göreve gelir gelmez futbolcularla bir toplantı yaparak, ligde kalacağımızı söyledim. Futbolculara moral, motivasyon aşıladım bunun karşılığını da sahada aldığımız sonuçlarla gösterdik. İnşallah Pazar günüde ligde kalma yolunda taraftarlarımızın da desteğiyle 12 Şubat stadyumunda oynayacağımız Pazarspor maçından da galibiyetle ayrılarak bu ligde kalacağız" dedi.
Kahramanmaraşspor ligin ilk yarısında oynadığı 17 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik alarak 14 puan topladı. Kırmızı-Beyazlılar rakip filelere 16 gol atarken, kendi kalesinde ise 25 gol gördü. 
Ligin ikinci yarısında ise Kahramanmaraşspor bir çıkış yakalayarak, 16 maçta, 5 galibiyet 6 beraberlik alarak ligdeki puanını 35'e yükseltti.
MAÇ SAATİ DEĞİŞTİ
Öte yandan Futbol Federasyonu tarafından daha önce saat: 15:30'da oynanacağı açıklanan Kahramanmaraşspor Pazarspor maçı alınan son karar ile saat 14:00'da oynanacak. 
BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM
Pazar günü kümede kalma açısından çok önemli bir maça çıkacak olan Kahramanmaraşspor da bilet fiyatlarında indirime gidildi. Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu tarafından alınan karar gereğince Maraton Tribün bilet fiyatlarını 1 TL'ye kapalı Tribün ise 5 TL olarak belirlendi. 
Haber. Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER