banner651

KAHRAMANMARAŞLI ÇOCUKLAR TATİLİN KEYFİNİ ÇIKARTTI

BAŞKAN ERKOÇ, ÇOCUKLARIMIZ ÜÇ GÜN GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

KAHRAMANMARAŞLI ÇOCUKLAR TATİLİN KEYFİNİ ÇIKARTTI

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, düzenledikleri eğlenceden dolayı çocukların üç gün boyunca gönüllerince eğlendiğini söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Osman Sayın Spor Salonu'nda ve lunaparkta üç gün boyunca 6-15 yaş grubu için ücretsiz eğlence düzenledi.
24-26 Nisan tarihleri arasında üç gün süren eğlenceye ilişkin bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: "23 Nisan Milli egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın daha coşkulu ve daha heyecanlı kutlanması amacıyla çocuklarımızı eğlendiriyoruz. 24-25-26 Nisan tarihleri arasında Osman Sayın Spor Salonu'nda ve lunaparkımızda çocuklarımız ücretsiz olarak eğleniyorlar. Bu yıl havaların da güzel olmasıyla birlikte çocuklarımız gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Çok yoğun bir katılım var ve ailelerimizin bu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
24 Nisan Cuma günü başlayıp, 26 Nisan Pazar günü sona eren etkinlikler sabah saat 10.00'da başladı ve akşam saat 18.00'e kadar ücretsiz olarak devam etti.
Üç gün boyunca süren eğlencede binlerce çocuk gönüllerince eğlenirken, bu eğlenceden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER