KAHRAMANMARAŞ'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şehidin cenazesi bugün düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

KAHRAMANMARAŞ'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
 

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde PKK'lıların bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru 29 yaşındaki Hakan Akdere'nin cenazesi, annesi Zekiye, babası Hüseyin, eşi Alev ve 3 yaşındaki oğlu Eyüp Eymen ile birlikte askeri uçakla memleketi Kahramanmaraş'a getirildi.

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde PKK'lıların bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polismemuru 29 yaşındaki Hakan Akdere'nin cenazesi, annesi Zekiye, babası Hüseyin, eşi Alev ve 3 yaşındaki oğlu Eyüp Eymen ile birlikte askeri uçakla memleketiKahramanmaraş'a getirildi. Şehit polisAkdere'yi havaalanında Vali Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, akrabaları ve yakınları karşıladı. Şehidin 3 yaşındaki oğlu Eyüp Eymen'in kucağına alan kadın polis memuru gözyaşı döktü. Alanda sinir krizi geçiren şehidin ailesini ise sağlık görevlileri ve yakınları teselli etti. Şehit polisin Türk bayrağıyla örtülü tabutu, meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına taşınarak bugün  toprağa verilmek üzere hastane morguna götürüldü.
Şehidin cenazesi bigün Ulu Camide kılınacak cenaze namazından mütekip Şeyh Adil Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verilecek. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2016, 23:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER