banner651

KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ FETÖ/PDY OPERASYONU

KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ FETÖ/PDY OPERASYONU

KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ FETÖ/PDY OPERASYONU

KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ FETÖ/PDY OPERASYONU

Aralarında eski KSÜ Rektörü Prof. Dr. Karaaslan, bazı akademisyenler ile Lale Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı yöneticilerinin de bulunduğu 23 kişi gözaltına alındı

Kahramanmaraş merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında eski Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, Lale Eğitim ve Kültür Derneği yöneticileri ile KSÜ'de görevli bazı akademisyenlerin bulunduğu 23 kişi gözaltına alındı.



Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında; KahramanmaraşŞanlıurfa ve Gaziantep'te önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.



Operasyonda; aralarında eski KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, Lale Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Gökçe Ö. ve dernek yöneticileri ile KSÜ'de görevli bazı akademisyenlerin bulunduğu 23 kişi, "FETÖ/PDY'ye üye olmak, kamuyu zarara uğratmak, nitelikli dolandırıcılık, evrakta sahtecilik" suçundan gözaltına alındı.



Şanlıurfa ve Gaziantep'te gözaltına alınan 2 kişinin, Kahramanmaraş'a getirileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 04:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER