banner651

ÖZÇAM’DAN HEDİYE YAĞMURU

ÇAM, EVİME GÖTÜRMEDİĞİM HİÇBİR ÜRÜNÜ RAFLARIMA KOYMAM

ÖZÇAM’DAN HEDİYE YAĞMURU

 Tüketicilere alış-veriş rahatlığı ve ucuzluğu getiren Özçam Market, 3 talihliyi daha araba sahibi yaptı.

1996 yılından beri kent halkına ucuz ve kaliteli ürün vermeye çalışan, bugün itibariyle kent merkezinde açtığı 4 şube ve toplam 105 çalışanı ile zincir oluşturan, daha çok, daha hesaplı alışveriş için müşteri memnuniyetini önde tutan Özçam Market, 7. Noter vekili Zekeriya Yavuz’un huzurunda ilk kez gerçekleştirdiği çekilişte 3 talihliyi araba sahibi yaparken, diğer 34 talihli de çeşitli hediyelere kavuştu.
N.F.K. Merkezindeki çekiliş, önce stand-up sanatçısı Salman Kapanoğlu’nun gösterileri, esprileri ile başladı, sorulara doğru cevap veren misafirlere çeşitli hediyeler verdi.
Bunu Özçam Marketin sinevizyon gösterisi izledi, daha çok alış-veriş, daha çok kalite sunulurken, marketin sporda, eğitim ve kültürde de yer aldığı ortaya çıktı.
Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çam’ın “Evime götürmediğim hiçbir ürünü raflarıma koymam” sözü alkış toplarken, kentin markası haline geldiklerini söyledi.
Bu temenniyi, yönetim kurulu üyesi Adem Çam dile getirdi, emeği geçenlere teşekkür edip, önümüzdeki yıllardaki çekilişlerde daha çok hediye, daha çok istihdam için çalışmalara başladıklarını ifade ederek,  kurada kazanacakları tebrik etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç da söze Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çam’ı tebrik ederek başladı, “İnanıyorum ki Hasan kardeşimiz yeni şubeler, yeni istihdamlar yaratacaktır. Çünkü Özçam market, bugün şehrimizde marka haline gelmiştir. Biz büyükşehir olarak yerli markaları destekliyoruz, yanındayız” dedi, sonra da sözü kitap ve kültür fuarına getirerek, kentin şairler, yazarlar şehri olduğunu kaydetti, velilere seslenerek de; “Çocuklarınızı fuara götürün, onlara kitap sevgisini aşılayın, çocuklarınızı kitaplarla buluşturun!” diye konuştu. İlave olarak da büyükşehir olarak projelerinden örnekler sıraladı.
İlk otomobil çekilişini büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç yaptı. Kura neticesi, 222814 no.lu bilete sahip olan Mehmet Avcı, ilk otomobilin sahibi olurken, Adem ve Hasan Çam’ın kuraları sonucu da bunu 102049 numaralı bilet sahibi Erhan Özdemir, 550857 no.lu bilet sahibi Ertuğrul Çam üçüncü otomobilin sahibi olan talihliler oldular.
3 aracın çekilişinden sonra diğer çekilişler de yine noter huzurunda gerçekleşti, talihliler hediyelerine kavuştu.
Yaklaşık 1.500 Özçam Market müşterisinin doldurduğu salonda heyecan zirve yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER