banner651

KAHRAMANMARAŞ EKONOMİSİ TANITILDI

DÜNYA GAZETESİ 2016 KAHRAMANMARAŞ EKONOMİSİNİ TÜRKİYE’YE TANITTI

KAHRAMANMARAŞ EKONOMİSİ TANITILDI
 DÜNYA GAZETESİ 2016 KAHRAMANMARAŞ EKONOMİSİNİ TÜRKİYE’YE TANITTI

Dünya gazetesi çıkardığı Kahramanmaraş eki ile kentin ekonomisini Türkiye’ ye tanıttı.

Dünya Gazetesi Kahramanmaraş Temsilciliği kentin 2016 ekonomisini Türkiye’ye tanıttı. Çıkardığı Kahramanmaraş eki ile kentteki sanayinin gelişimini, ekonomisini, kalkınmasını ve müteşebbislerin yatırımlarını okuyucularıyla buluşturdu.



Kahramanmaraş ekonomisini mercek altına alan Türkiye'nin tek ulusal ekonomi gazetesi Dünya, çıkarmış olduğu ilave çalışmalarla, şehirde faaliyet gösteren firmaları okuyucularıyla buluşturuyor. Türkiye genelinde okuyuculara ücretsiz olarak ulaştırılan Kahramanmaraş ilavesinde, kentin yeni yatırım fırsatları, sosyo-ekonomik gelişmeleri, Avrupa Birliği projeleri, yeni hibe fonları, yükselen sektörler ve firmalar tanıtılıyor. Çalışmada, tarım, turizm, inşaat, gıda ve endüstriyel üretim yapan firmalar başta olmak üzere gelecek vadeden sektörler masaya yatırılıyor. Ayrıca kentin önde gelen işadamları, yöneticileri ve meslek örgütlerinin değerlendirmelerine yer veriliyor.

  

Dünya Gazetesi Kahramanmaraş Bölge Temsilcisi Ali Eskalen, hazırlanan Kahramanmaraş ilavesinin şehrin yatırım potansiyelini tanıtmak açısından büyük bir fırsat olduğunu söyledi. İlavede yer alan firmaların marka bilinirliği noktasında ise ciddi katkılar sağladığını belirten Eskalen, “Kahramanmaraş bölge ilavesini her yıl düzenli olarak yayınlıyoruz. Bu çalışma gerek kentimizde, gerekse il dışında büyük ilgi görüyor.

Ayrıca okuyucular tarafından başvuru ve araştırma kaynağı olarak da kullanılıyor. Yaptığımız ilave çalışmasıyla Kahramanmaraşlı firmalar hem bölge tanıtımında rol üstleniyor hem de ulusal pazarda kendisini göstermek için fırsat buluyor. Dolayısıyla 2017 yılının Haziran ayı sonunda okuyucularımızla buluşacak olan ilavemizde yer almak isteyen firmalar bizimle irtibata geçmelidir. Bu ilavemizde yer alacak çeşitli iş ortaklıkları, yeni pazar alanları bulabildikleri gibi ürünlerinin de tanıtımı yaparak marka bilinirliğinde artırabilmektedir" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 02:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER