banner675

KAHRAMANMARAŞ DONDURMASI GÖNÜLDEN TÜRKÜLERDE!

Kahramanmaraş Afşinli Ozan Tecirli ile birlikte tanınmış halk müziği sanatçısı Şevket Gürlek ile birlikte hazırlayıp pazar akşamları canlı yayınla sundukları Gönülden Türküler programına son günlerin en çok konuşulanı "Kahramanmaraş Dondurması" damgasını vurdu.

 KAHRAMANMARAŞ DONDURMASI GÖNÜLDEN TÜRKÜLERDE!

 KAHRAMANMARAŞ DONDURMASI GÖNÜLDEN TÜRKÜLERDE! 

Kahramanmaraş Afşinli Ozan Tecirli ile birlikte tanınmış halk müziği sanatçısı Şevket Gürlek ile  birlikte hazırlayıp pazar akşamları canlı yayınla sundukları Gönülden Türküler programına son günlerin en çok konuşulanı "Kahramanmaraş Dondurması" damgasını vurdu. 

Geçtiğimiz Pazar akşamı Gala TV yayınlanan Gönülden Türküler programına konuk olan Kahramanmaraş Andırınlılar Derneği kurucu başkanı ve mevcut başkan ile birlikte yönetim kurulu üyelerine Marasta Dondurma İstanbul Bölge Müdürü Bülent Yağlıcı hemşehrilerine jest yaparak Maraş Dondurması gönderdi.Stüdyoda bulunan konuklara ikram edilen dondurma yanında Ozan Tecirli de baklava ikram etti.

Programın yayın konuğu Andırınlılar Derneği olunca başlıca konu Andırın ve Kahramanmaraşlılar oldu. Programda Andırınlılar derneği kurucu başkanı avukat Ali Çanak, derneğin kuruluşundan bu yana hizmetlerini dile getirirken derneğin muhasibi İbrahim Boztaş birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Derneğin mevcut başkanı şehrimizin birlik olmasına büyük çaba sarf eden gönül insanı Andırınlılar Dernek başkanı Hamdi Çam ise dernek hem faaliyetlerinden hem tirşik günü ve yapılışından bahsetti.

 Başkan Hamdi Çam; ilkini Yıldız Malta Köşkünde kendilerinin yaptığı ikincisininde 10 Aralık'ta İzmir de İZMARAŞDER tarafından yapılacak olan Kahramanmaraş Dernekleri Buluşmasından bahsetti. Kahramanmaraşlı sanatçı Şevket Gürlek ve Ozan Tecirli yorumuyla Kahramanmaraş yöresi türküler gönüllere dokundu. Afşinli kaynak ustası İlhami Aktaş canlı yayında sürpriz yaparak 2 eser okudu. 46 TV genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı ve tanınmış tiyatrocu Kerim Kabalcı da stüdyoda yer alarak hemşehrilerini yalnız bırakmadı.

Programa Kahramanmaraş Andırın Ak Parti İlçe Başkanı telefon ile canlı yayına bağlandı. İlçe başkanının yayına bağlanması da sürpriz oldu!.


Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2017, 22:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685