banner675

KAHRAMANMARAŞ 4. TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI AÇILDI

Kahramanmaraş Vali Vekili Bayram Öz, Kentteki firmaların uluslararası alanda her geçen gün pazar paylarını artırdığını belirtti.

 KAHRAMANMARAŞ 4. TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI AÇILDI

 KAHRAMANMARAŞ 4. TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI AÇILDI

Kahramanmaraş Vali Vekili Bayram Öz, Kentteki firmaların uluslararası alanda  her geçen gün pazar paylarını artırdığını belirterek, "Dünyada değişime ayak uyduranlar, değişimin dinamizmini yakalayanlar varlıklarını artırmıştır. Değişimi yakalayamayanlar varlıklarını artıramayıp yok oluyorlar." dedi.

Kahramanmaraş'ta Valilik ve Ticaret ve Sanayi Odasının desteğiyle düzenlenen 4. Tekstil Makineleri Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

 

Kahramanmaraş Vali Vekili Bayram Öz, Kahramanmaraş Fuar Merkezi'ndeki açılışta yaptığı konuşmada, hükümetlerin teşviklerini en iyi şekilde değerlendiren sanayicilerin, bugün dünyada tekstil alanındaki firmalarla rekabet edebilir düzeye geldiğini söyledi.

Kentteki firmaların uluslararası alanda da her geçen gün pazar paylarını artırdığını dile getiren Öz, "Dünyada değişime ayak uyduranlar, değişimin dinamizmini yakalayanlar varlıklarını artırmıştır. Değişimi yakalayamayanlar varlıklarını artıramayıp yok oluyorlar." dedi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş’ın tanıtımı için fuarların çok önemli olduğunu belirterek, "Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’nın 4’üncüsünün açılışını yapıyoruz. Kahramanmaraş’a hayırlı uğurlu olsun. Kentimizin uluslararası tanıtımında bu fuar çok önemli olacak ve bir tanıtım seferberliği yapacağız" diye konuştu. 


Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Fatih Doğan da Kahramanmaraş'ın kahramanlık madalyasının ardından yeni bir madalyayı daha hak ettiğini söyledi. Kahramanmaraş'ın Türkiye'nin tekstil şehri olduğunu ancak dünyada tekstil kenti olarak adlandırılan özel bir şehir bulunmadığını dile getiren Doğan, "Kahramanmaraş tümüyle bu unvanı, bu namı hak ediyor. Milletvekillerimizden bu hakkı teslim etmelerini istirham ediyorum." dedi.

19 ülkeden 200 firmanın katıldığı fuar, 29 Eylül'e kadar açık kalacak.

 

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KMTSO) desteğiyle KAFUM Fuar Alanı’nda açışı yapılan fuar, 3 gün boyunca ziyaret edilebilecek. Dünya ve Türkiye’den yaklaşık 19 ülkeden  200 firmanın katıldığı fuarda birbirinden farklı makineler sergileniyor. 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2018, 04:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685