KAĞITHANE'DEKİ BOMBALI SALDIRI

ADIMLAR DERGİSİ'NE DÜZENLENEN BOMBALI SALDIRI, KAHRAMANMARAŞ'TA PROTESTO EDİLDİ

 KAĞITHANE'DEKİ BOMBALI SALDIRI

 Kağıthane'deki bombalı saldırı

- Adımlar Dergisi'ne düzenlenen bombalı saldırı, Kahramanmaraş'ta protesto edildi
- İstanbul'un Kağıthane'de Adımlar Dergisi'ne düzenlenen bombalı saldırı, Kahramanmaraş'ta bir grup tarafından protesto edildi.
Derginin Kahramanmaraş temsilcisi Baki Aytemiz, Ulu Cami önünde grup adına yaptığı açıklamada, saldırıda hayatını kaybeden Ünsal Zor'un hayatını pazarlıksız Allah ve Resulü'nün davasına adamış yiğit bir insan olduğunu belirtti.
Zor'u "Genç çağından başlayarak davası uğruna zindanlara girmiş, işkencelere maruz kalmış, yıllar boyu hapis yatmış biri" olarak anlatan Aytemiz, şöyle konuştu:
"Ünsal Zor, 28 Şubat sürecindeki zulmü zindanlarda karşılayan, Metris Cezaevi'ne yapılan operasyonda üzerine yüzlerce mermi sıkılan bir avuç Müslümanın arasında yer alan, Allah ve Resulü için yine bu yolda şehit düşen eşiyle geri dönmek bilmeyen bir divane. Allah ve vatan düşmanlarının saldırı neticesi özlediği şehadete ererek, beka aleminde kendisine bekleyen sevdiklerine kavuştu. İşte şimdi biz şehitlerin yolunda yürüyeceğimizi, bu yolda can vermeye bizim de hazır olduğumuzu çoluk çocuğumuzla haykırıyoruz."
Basın açıklamasının ardından grup, olaysız şekilde dağıldı.AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER