banner675

KABAKÇI: “OLİMPİK SPORCU ÇIKARACAĞIZ”

YENİ BRANŞLARIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

KABAKÇI: “OLİMPİK SPORCU ÇIKARACAĞIZ”

 Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Yaz Spor Okulları için çalışmalara start verdi.

Osman Sayın Spor Salonunda düzenlenen Yaz Spor Okulları'nın açılışında konuşan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, bu organizasyonlardaki hedeflerinin olimpik sporcular çıkartmak olduğunu belirtti. Gençlik Spor Bakanlığı tarafından her yıl ve her şehirde düzenlenen Yaz Spor Okulları'nın Kahramanmaraş'taki açılışı yapıldı. 
Açılışa Kahramanmaraş İl Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı'nın yanı sıra antrenörler ve Yaz Spor Okullarına katılan öğrenciler ve velileri katıldı. Açılışta konuşan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Kahramanmaraş'a kazandırılan tesisler ile beraber başarılı sporcuların yetiştiğini söyledi. 
YAZ SPOR OKULLARI OBEZİTEYİ ENGELLİYOR
Yaz Spor Okulları'na her yıl yeni branşların eklendiğini söyleyen Kabakçı, olimpik sporcular çıkarmanın en büyük hedefleri olduğunu söyledi. Yaz spor okullarının obeziteyi engellediğini belirten Kabakçı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: 
"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı gördükçe mutlu oluyoruz. Buradan milli takıma sporcular gönderdiğimiz de ne kadar verimli çalışmalar yaptığımızı görüyoruz. Bugün Türk Sporu'nun geleceğini gördüğümden dolayı, milli takımların geleceğini gördüğümden dolayı bu tabloyu memnuniyetle karşılıyorum. Başta da söylediğimiz gibi Yaz Spor Okulları'nda Kahramanmaraş'ta geleceğin sporcularını yetiştirmek adına binlerce sporcumuzu antrenörlerimiz eşliğinde geleceğin sporcularını yetiştirmenin mutluluğunu yaşayacağız. 
Gelişen, değişen teknolojinin ve çağımızın hastalığı olan obezite durumu açısından baktığımız da çocuklarımızın, gençlerimizden bu riski kaldırmak adına yaz spor okullarını önemsiyor aynı zamanda da çocuklarımıza bir spor kültürü oluşturmak adına Yaz Spor Okullarını her yıl daha da geliştireceğiz. Bu çalışma azmini kendimizde görüyorum. 
YENİ BRANŞLARIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
Teşkilat olarak, Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak şehrimize her geçen yıl yeni tesisler kazandırıyoruz. Bugün yaz spor okulumuza yen branşlar eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sene 30'a yakın branşın burada gerçekleştirmenin, çocuklarımıza ve gençlerimize aktarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl yeni branşları ortaya koyuyoruz. Bu yılda su sporları alanında, jimnastik alanında, tekvando alanında geçmiş yıllarda ilk defa gerçekleştirdiğimiz su sporlarında çeşitli branşları ortaya koymanın gururunu yaşıyoruz.  
Her sene yeni branşlar katarak yolumuza devam edeceğiz. Kahramanmaraş'ta şimdiye kadar ortaya koyamadığımız, çıkaramadığımız dallarda spor branşı çıkaracağız. Buralardan da olimpik sporcu çıkarmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bu tablo umarım Türk Sporu'nun gelecekteki başarıların da önemli bir pay sahibi olacak. Tüm Türkiye genelinde açılacak olan Yaz Spor Okullarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gelecek yıllarda daha geniş bir kadroya bir araya gelmeyi ümit ediyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685