banner651

İYİ PARTİLİ ÇABUKEL, SEÇİMLERE ÇOK İDDİALI GİRECEĞİZ

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, Kahramanmaraş Ekonomik, Siyasi, Sosyal ve Kültürel Politikalar Araştırma Merkezi (KAPAM) Başkanı İsmail Yaşar’ı ziyaret etti.

İYİ PARTİLİ ÇABUKEL, SEÇİMLERE ÇOK İDDİALI GİRECEĞİZ

 

İYİ PARTİLİ ÇABUKEL, SEÇİMLERE ÇOK İDDİALI GİRECEĞİZ

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, Kahramanmaraş Ekonomik, Siyasi, Sosyal ve Kültürel Politikalar Araştırma Merkezi (KAPAM) Başkanı İsmail Yaşar’ı ziyaret etti.

30 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde başarıyı elde etmek adına Sivil Toplum Kuruluşlarıyla istişarelerini sürdüren İYİ Parti İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel,  bu kapsamda KAPAM Başkanı İsmail Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Yerel seçimlere çok iddialı bir şekilde gireceklerini ifade eden Çabukel, seçim komitesini oluşturduklarını, 1-15 Aralık 2018 tarihleri arasında aday adaylık başvurularını alacaklarını söyledi.

Kamuoyu araştırmalarının da devam ettiğini belirten Çabukel; “Bu şehre belediye başkanı seçeceksek, halkın istediği adaylarla meydanlara çıkmamız gerekiyor. Halkımızın fikrini önemsiyoruz ve bu anlamda kamuoyu araştırmalarımız devam ediyor. STK’larla da görüşmelerimizi sürdürüyoruz. STK’ların bu şehrin gelişmesi adına görüş ve önerilerini çok önemsiyoruz.

Diğer yandan çok yakında altyapısı tamamlanacak internet portalı ve kurumsal telefon numaramızla Kahramanmaraş adına hemşehrilerimizin görüş ve önerilerini bizimle paylaşacağı bir iletişim ağı hazırlıyoruz.

İnşallah bu çalışmalarımızın neticesinde halkımızın istediği belediye başkan adaylarını çıkaracağız ve yerel seçimlerde başarıyı elde edeceğiz” dedi.

KAPAM Başkanı İsmail Yaşar ve Yönetim Kuruluna da teşekkür eden Çabukel; “Bu gün burada KAPAM ailesi ile Kahramanmaraş’ın sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştuk. Çok kıymetli bilgiler aldık, verimli bir sohbet oldu” diye konuştu.

KAPAM Başkanı Yaşar da, Çabukel ve Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

Bu şehrin ortak paydamız olduğunun altını çizen Yaşar; “Öncelikle Mart 2019 Yerel seçimlerinin ülkemiz ve şehrimiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Hangi siyasi parti olursa olsun, şehrimiz adına yaptığımız araştırmaları ve çözüm önerilerimizi paylaşırız. Çünkü bu şehir bizim ortak paydamız. Gelişmesi adına da her türlü elimizi taşın altına koyarız.

Ahmet Bey de Kahramanmaraş’ın gelişmesi adına güzel bir yol izliyor. Halkın fikri, beklentileri elbette çok önemli. Aynı zamanda istişare ederek projeler üretmeleri seçimlere ciddi bir şekilde hazırlandıklarının gösteri. 

Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2018, 00:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER