İTFAİYE'NİN RAMAZAN RAPORU

217 YANGIN OLAYI MEYDANA GELDİ

İTFAİYE'NİN RAMAZAN RAPORU

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı itfaiye ekipler Ramazan ayında da hareketli günler geçiriyor. 

18-30 Haziran içerisinde toplamda 217 olaya giden ekipler yangınlara zamanında yetişerek tehlikeleri büyümeden engelledi. Yaz aylarına denk gelen ramazan ayında itfaiye ekipleri de hareketli günler yaşıyor. Ramazan'ın ilk 12 gününde toplam 217 olaya zamanında yetişen ekipler özellikle hasat döneminde sıklıkla yaşanan anız yangınlarına anında müdahale ederek yangınları büyümeden engelledi. 
Ramazan ayının başladığı 17 Haziran ile 30 Haziran arasında Kahramanmaraş'ta 217 olay yaşanırken, 176 kurumuş ot ve anız yangını  en çok meydana gelen itfai olay oldu. İtfaiye ekipleri halkı bu konuda uyarırken, halktan alternatif çözümlere yönelmelerini istediler. 12 günlük süre içerirsinde 8 bağ-bahçe yangını meydana gelirken 7 araç yangını meydana geldi. Ramazan Ayı içerisinde Kahramanmaraş'taki fabrikalarda ise 5 kez yangın çıktı. Fabrikalar dışındaki diğer işyerlerinde ise 8 kez yangın çıktı. Bu süre içerisinde evlerde 3 kez yangın çıktı. Ramazan ayı içerisinde Kahramanmaraş'ta 8 sıkışmalı trafik kazası meydana geldi.  
İtfaiye ekipleri, vatandaşları daha dikkatli olmaları yönünde uyardılar. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER