banner651

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

DULKADİROĞLU'NDA CADDE VE SOKAKLAR FİBER HIZLI YENİLENİYOR

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

 Hizmette fiber hıza ulaşan Dulkadiroğlu Belediyesi, cadde ve sokaklarda ki eksikliklerien hızlı şekilde gidererek adından bir kez daha söz ettirdi. 

İsmetpaşa Mahallesi Borsa Caddesi’nde Belediye Ek Hizmet Binası önünü yenileyenekipler, burada uzmanlar tarafından çürüdüğü ve yıkılma tehlikesi olduğu tespitedilen bir ağacıda keserek aynı hızda yerine yenisini dikti.
Kırsal mahallerde olduğu gibi merkez mahallelerde de sorunları anında çözümekavuşturan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu kapsamda cadde ve sokaklarda ihtiyaçduyulan yerlerde gerekli çalışmaları hızlı bir şekilde yapmakta. 
İsmet Paşa Mahallesi Borsa Caddesi’nde bulunan Dulkadiroğlu Belediyesi EkHizmet Binası önünde çalışma yapan ekipler, burada örnek bir davranışa da imzaattı. Cadde de inceleme yapan Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, yenilemeçalışmaları kapsamında bina önünün kaldırımlarını değiştirirken, ZiraatMühendisi Fadime Deniz tarafından çürümüş ve yıkılma tehlikesi bulunan birağacı da keserek yerine yenisini dikti.
ÇÜRÜMÜŞ ÇINAR AĞACININ YERİNE YENİSİ ANINDA DİKİLDİ
Çevre hassasiyeti de göz önünde bulundurularak aynı kaldırım üzerinde yer alanve yıkılma tehlikesi bulunan bir çınar ağacı, Ziraat Mühendisi Fadime Deniz’inraporu doğrultusunda kesilerek yerine aynı hızda yenisi dikildi. Kökleridışarıya çıkmış ve gövdesi kurumuş ağacın tehlikeli olduğu ifade edilirken,aynı hızda yerine yenisinin dikilmesi vatandaş tarafından takdirle karşılaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER