İL MÜFTÜSÜ GEVHER, VALİ GÜVENÇER’İN TAKDİRİNİ KAZANDI

GÜVENÇER, MÜFTÜLÜĞE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İL MÜFTÜSÜ GEVHER, VALİ GÜVENÇER’İN TAKDİRİNİ KAZANDI

 












İL MÜFTÜSÜ GEVHER, VALİ GÜVENÇER’İN TAKDİRİNİ KAZANDI

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer,  aylık olarak düzenlediği Basın Bilgilendirme ve Eşgüdüm Toplantılarında kurumların çalışmasını hem masaya yatırıyor hem de kamuoyuyla paylaşıyor.

Valilik salonunda Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında yapılan toplantılarda, Kurum amirlerinden takdir ettiği ve çalışmalarını sevdiği müdürleri tebrik ve taltif ederek onları onurlandırıyor. İşte Vali Güvençer’in bu ayki toplantısında gözde müdürler arasına İl Müftüsü Muhammed Gevher katıldı.

Bu çerçevede imkânlar ölçüsünde aylık gerçekleştirilen Basın Bilgilendirme ve Eşgüdüm Toplantısında, çalışkan kurum müdürlerini ve performansıyla beğenilen amirleri gerek sözleriyle gerekse yapılan çalışmalarını dikkat vererek gösteriyor. Vali Güvençer bu tutumuyla çok seviliyor, çalışan daire müdürlerini hem onurlandırıyor, diğer müdürleri de teşvik etmiş oluyor.

 Kahramanmaraş Valisi Güvençer “İçimizde gayretleriyle seçilmiş arkadaşlarımız var, her bazda. Onlar her birlikte olduğumuzda bizlere, sizlere olumlu işaretler, olumlu sinyaller veriyorlar. Ben de sıklıkla işaretleri hepimizle paylaşmak üzere vurgu yapıyorum.” sözleriyle çalışkanları ön plana çıkardığını ifade ediyor.

 İşte bu ay yapılan Basın Bilgilendirme ve Eşgüdüm Toplantısında çalışmalarıyla Valinin takdirini kazanan İl Müftüsü Muhammed Gevher de oldu. Vali Güvençer, son toplantıda İl Müftüsü Muhammed Gevheri şu sözlerle takdir etti: ”Ayrıntıları gözden kaçırmayan, cemaatiyle, genç grubuyla yakından ilgilenen, kurumlarla diyalogu önceleyen Müftülük teşkilatımız, özel bir şey zikretmiyorum ama Müftülüğe de buradan teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Gevher son günlerde İl Müftülüğünün proje ve gençlere yönelik haberleriyle gerek yerel ve gerekse ulusal medya geniş yer bulmuş ve takdir kazanmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER