"İKİ RENK"Lİ GÖZLER AĞABEYLERİNİN YOLUNU GÖZLÜYOR

AĞABEYLERİNE TEKRAR KAVUŞMANIN HAYALLERİNİ KURUYORLAR


- Türkiye'nin biri mavi diğeri kahverengi gözleriyle tanıdığı Kahramanmaraşlı kardeşler, 6 yıl önce "İstanbul'a gidiyorum" diyerek kayıplara karışan ağabeylerine tekrar kavuşmanın hayalini kuruyor
- Atlı ailesi, kardeşleriyle ilgili haberleri gören kayıp gencin Kurban Bayramı'nda eve dönerek kendilerine çifte bayram yaşatmasını umuyor.


Kahramanmaraş'ta yaşayan ve Türkiye'nin biri mavi diğeri kahverengi gözleriyle tanıdığı 3 kardeş, 6 yıldır haber alamadıkları ağabeylerinin yolunu gözlüyor. 

Göksun ilçesine bağlı Hacıkodal Mahallesi'nde yaşayan Hatice-Hasan Atlı çiftinin çocukları Cemile, Nurcan ve Hatice hayata "iki renk" bakan gözleriyle gündeme gelmişti.

Göz renklerindeki farklılık nedeniyle ilgi toplayan kardeşler, 6 yıl önce "İstanbul'a gidiyorum" diyerek evden ayrılan ağabeylerine tekrar kavuşmak istiyor. Cemile, Nurcan ve Hatice ağabeylerinin kendileriyle ilgili haberleri okuyup eve dönebileceğini ve Kurban Bayramı'nda çifte bayram yaşamayı umuyor.

Anne Hatice Atlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğulları Fatih Atlı'dan 6 yıldır haber alamadıklarını ve endişe duyduklarını söyledi.

Oğullarını Kahramanmaraş, Kayseri ve İstanbul'da aradıklarını fakat sonuç alamadıklarını aktaran Atlı, "Oğlum 6 yıldır kayıp. Babasına bir keresinde 'ben yurt dışına gideceğim' dedi. Eşim ise buna izin vermemişti. Bu süre içerisinde çok sıkıntı çektik, çok gözyaşı döktük" dedi.

Kızlarının ağabeylerini çok özlediğini dile getiren Atlı, oğluna "Kardeşlerini de mi özlemiyorsun? Gelmezsen yine gelme ama yaşadığını bileyim yeter. Tek bir isteğim sesini duymak" diye seslendi. 

-"Okumayı ağabeyimden öğrendim"

Cemile Atlı ise ağabeyinin kendilerini bayramlarda bile aramadığını, 6 yıldır hasret çektiklerini söyledi.

Kendisine okuma yazmayı çok sevdiği ağabeyinin öğrettiğini anlatan Atlı, "İnsan özlüyor. Ağabeyim bana okuma yazmayı öğretti, bende çok ayrı bir değeri var. Eğitim konusunda çok üstüme düşerdi. İnşallah Kurban Bayramı'nda çıkar gelir, bize dünyaları verir" diye konuştu. AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER