banner675

İHH ŞUBE BAŞKANI ERAYMAN; ARIKAN'A BAŞARILAR DİLİYORUM

ERAYMAN, ARIKAN ŞEHRİMİZİN SEVİLEN SİMALARINDAN BİRİ

İHH ŞUBE BAŞKANI ERAYMAN; ARIKAN'A BAŞARILAR DİLİYORUM

 Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday adayı Mahmut Arıkan  İHH'nın yaptığı yardımları takdirle karşıladıklarını söyledi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan İnsani Yardım Derneği (İHH) Kahramanmaraş Şube Başkanı Süleyman Erayman'ı ziyaret ederek yabancı olmadığı yardım konularında fikir alışverişinde bulundu.
Dernek binasında gerçekleşen ziyarette Arıkan'a hayırlı olsun temennisinde bulunan İHH Kahramanmaraş Şube Başkanı Erayman; "Sayın Arıkan'a aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum. Şehrimizin sevilen siması olan Mahmut Arıkan'a çıktığı yolda başarılar diliyorum. Derneğimize de hoş geldiler. Kahramanmaraş insanına yardım derneği olarak 25 Nisan'da yıkım dayanışma günleri çerçevesinde bir program yapacağız. Programımıza tüm halkımız davetlidir. Programımızın amacı da; yetim farkındalığı oluşturmaktır. Yurtiçinde ve yurtdışında yetim kardeşlerimizle birlikte bu anı yakalayarak sponsorlar aracılığıyla yardımları ulaştırmaktır. Resim ve şiir konulu 2 yarışmamız var. Ortaokul ve lise seviyesindeki öğrenciler bu yarışmaya katılacak. Yarışma ödüllüdür. Yarışmamızın hedefi de yine yetim farkındalığı oluşturmaktır. Yetimleri hatırlamak ve onları gündemde tutmaktır. Etrafımız savaş ve kan gölü içerisinde. Özellikle Suriye ve Doğu Türkistan'da yaşanan olaylar bizim kanayan yaramızdır. Zulüm ve acıların bitmesini istiyoruz. Siyasi hayat içerisinde bulunan arkadaşlardan da destek bekliyoruz." Dedi.
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday adayı Mahmut Arıkan ise İHH'nın yaptığı yardımları takdirle karşıladıklarını, sadece Kahramanmaraş değil, ülkenin ve dünyanın neresinde bir yardıma muhtaç varsa İHH'nın orada olduğunu söyledi.
Haber. Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685