“HÜKÜMET PKK KARŞISINDA SUS PUS OLMUŞTUR’’

Hakkari’deki terör saldırısının ardından, şehitlerin acısı yürekleri dağlarken ülkenin her yerinde olduğu gibi şehrimiz Kahramanmaraş’ta da teröre tepkiler çığ gibi büyüyor. Son olarak Kahramanmaraş Alperen Ocakları adına bir açıklama yapan İl Başkanı Ökkeş Ekberoğlu terörü bir kez daha lanetledi.

“HÜKÜMET PKK KARŞISINDA SUS PUS OLMUŞTUR’’
Hükümetin demokratik açılım politikasını eleştiren Ekberoğlu şu ifadelere yer verdi; “18 Ekim’de şehit verdiğimiz polislerimizin acısı henüz tazeliğini koruyorken,  19 Ekim 2011 günü gece saat 01:00 sularında Hakkari Yüksekova ve Çukurca’da eli kanlı köpekler tarafından sekiz ayrı noktaya yapılan kalleş saldırıda, 24 vatan evladımızın şehit olduğu ve devam eden saldırılarda da 19 askerimizin yaralandığı haberini aldık.
Saldırıda dikkat edilmesi gereken husus 19 Ekim tarihidir. Bu tarih hükümetin Kürt açılımı sonrasında Habur'dan girişlerin yapıldığı tarihe denk gelmektedir. Bilindiği gibi 19 Ekim 2009 tarihinde, 34 kişilik PKK’lı grup Habur'dan giriş yapmıştı. Bu girişler PKK'nın dağdan indirilmesi için bir adım olarak yorumlansa da vatanımıza, milletimize ve Mehmetçiğimize vurulmuş olan en büyük darbelerden birisidir. Bu saldırıdan sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kazakistan gezisini, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da Sırbistan'a yapmayı planladığı çalışma ziyaretini iptal etti. Ziyaret iptalleri hiçbir şekilde, 24 askerimizi ve daha önce verdiğimiz şehitlerimizi geri getirmeyecektir. Bu senaryoları milletimiz daha önceden görmüştür. Kürt açılımı adı altında PKK’ya gösterilen müsamaha, Türk Milletinin içinde derin bir yara olarak kalacak ve hiçbir zaman unutulmayacaktır. Habur’dan gelen eli kanlı köpekleri karşılayanlar, kime ve neye hizmet etmektedir, bunu yüce Türk Milleti gayet iyi bilmektedir. Vermiş olduğumuz 24 şehidimizle ilgili açıklama yapan PKK işbirlikçisi, malum partinin sözde genel başkanı; Başsağılı dilerken bile Türk milletini tehdit etmekten geri kalmayarak; Türkiye’nin barıştan başka bir çaresi yoktur, diyebilmektedir. Hapisteki teröristin milletvekili yapılmasına, demokrasi adına ses çıkarmayarak onlara bu fırsatı verenlerde en az onlar kadar vebal altındadır. Sürekli olarak insanların duygularını istismar etmekten geri kalmayan mevcut hükümet, başka ülkelerin iç işlerine müdahale etmeyi bırakıp öncelikle kendi ülkesindeki şehit kanını durdurmalıdır. Unutulmamalıdır ki kendi ülkesinde huzuru temin edemeyen bir devletin başka devletlere örnek olabilmesi ve onları huzura kavuşturması pek mümkün değildir.  
SÖYLEDİKLERİNİZİN GEREĞİNİ YERİNE GETİRİN
Hükümet şunu iyi bilmelidir ki vatan için can vermek, yurt dışında medyaya poz vermeye benzemez. Sabrımız tükendi dediler, bağrımız yanıyor dediler, söz bitti dediler ve gelinen noktaya bakınız, evet gerçektende söz bitmiştir çünkü hükümet, PKK karşısında sus pus olmuştur. Ya söylediklerinizin gereğini yerine getirin ya da bu milleti bu şekilde istismar etmeyi bırakın, milletimizin size göstermiş olduğu tahammülü yanlış yorumlayıp; bir ben bilirim gayrısı bilmez mantığı ile hareket ettiğiniz sürece bırakın 2023 projesini gerçekleştirmeyi, Türkiye’yi 2023’e bir bütün olarak taşımanız bile mümkün görünmemektedir
TEKERRÜR EDEN TARİH DEĞİL, HATALARDIR
Alperen Ocakları olarak hükümetten, biran önce idamın geri getirilmesini, gösterilen müsamahaların derhal son bulmasını istiyoruz. Ulu Hakan Abdulhamid Han Hazretleri; tekerrür eden Tarih değil, tekerrür eden hatalardır diyor‘ unutmayınız ki taviz tavizi doğurur ve ne kadar taviz verirseniz o kadar kaybedersiniz. Son olarak şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun; Barzani derhal Diyarbakır’da yargılanıp Habur’da asılmalı uyarısını mevcut hükümete tekraren hatırlatıyoruz. Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar ve ailelerine de başsağlığı diliyoruz.”                
Gökhan Dökücü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER