banner675

HASTANE YOLUNDA ÖLDÜLER

Hasta olan oğlunu hastaneye götüren baba kamyon altına girince baba oğul ölürken anne ve kızı ağır yaralandı.

HASTANE YOLUNDA ÖLDÜLER

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinden hastalanan 4 yaşındaki çocuklarının tedavisi için Malatya’ya giden ailenin içinde bulunduğu otomobilin kamyonun altına girmesi sonucu baba ve 4 yaşındaki oğlu öldü. Anne ve kızı yaralandı. Kazayı haber alıp olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi.

Afşin ilçesinde oto elektrikçi ustası olan Muharrem İğneci (31) bir süredir solunum yolunu enfeksiyon rahatsızlığı olan 4 yaşındaki oğlu Ali Enes’i Malatya Turgut Özal Tıp merkezi hastanesine götürmek için dün sabah (bugün)  eşi Sitres (29) kızı Emine (5) ile birlikte yola çıktılar.

Muharrem İğneci yönetimindeki 46 EA 608 plakalı otomobil, Elbistan-Malatya karayolunun 40. kilometresinde Çerkez kuşağı mezrası yakınlarında, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda karşı yönden gelen 44 FL 822 plakalı kamyonla çarpıştı.
Kazada, otomobil sürücüsü Muharrem İğneci (31) ile oğlu Ali Enes İğneci (4) olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan eşi Sitres ve kızı Emine İğneci (5), Malatya Araştırma Hastanesine kaldırıldı.



Araçta sıkışan baba ve oğlu, Elbistan İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı.
Bu arada, kazayı haber alarak olay yerine gelen Muharrem İğneci'nin kardeşi Ahmet İğneci “Allah’ım bu nasıl iş. Bu nasıl kader. Muharrem kardeşim.” diye sinir krizleri geçirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685