banner675

HALKIN SEVMEDİĞİNİ HAK SEVER Mİ?

Yeri ve zamanı geldiğinde hep söylemişimdir. "Kahramanmaraş'ta din konusunda konuşacak en son kişi benim" diye. Ama Allah'ın bir olduğuna inandığım gibi bildiğim bir şey var ki o da halkın sevmediği Hak sevmez arkadaş

HALKIN SEVMEDİĞİNİ HAK SEVER Mİ?
Kullarının sevip saymadığı bir yarattığına cenabı Allah'ın kucak açması hiç mümkün mü?
Tam 10 yıldır bu şehrin belediye başkanlığını yapmış olmasına rağmen bugüne kadar benim de içlerinde takdir ettiğim çalışmalarına rağmen hala kendini şehrin dört bir yanına astırdığı resimlerle tanıtmaya çalışan Mustafa Poyraz belediye internet sitesinde bazı açıklamalar yapmış. "Bizim için aslolan bizi Hakkın sevmesidir. Biz kendimizi birilerine sevdirmek için uğraşmıyoruz. Bizi herkes sevecek diye bir uğraşımız da yok" demiş.
Allah'ım, sen benim aklıma mukayyet ol yarabbi. Ya da bu günahkar kulunun kendisi için yaptığı duayı kabil etmez isen seçimlere kadar Kahramanmaraşlıların sabırlarını artır yarabbi.
Sayın Poyraz, seni herkes sevecek diye bir uğraşın yok da niye her köşe başına resimlerini astırıyorsun? Niye sosyal paylaşım sitelerinde kendi adına açtırdığın sayfalarda nameler yazıp çiziyorsun? Seni sanki bugüne kadar hiç tanımamışlar ya da öğrenmemişler gibi binlerce lira vererek propaganda çalışmaları yapıyorsun?
İtfaiye araçlarının sepetlerine çıkıp kamyonları, traktörleri, kepçeleri gösterecek kadar onca basit reklamasyonlarla 'Yaptın, ettim, tuttum, aldım, sattım' diyorsun.
Doğru söylüyorsun Sayın Poyraz, herkes seni sevmez zorunda değil, ama sizi sevmeyenler sadece sizin söylediğiniz gibi kaçak inşaatan dolayı evini yıktığınız 3-5 kişi değil. Anketler ortada. Her şeyi çok iyi bildiğiniz gibi bu anketlerin nasıl yapıldığını da çok iyi biliyorsunuz.
O zaman sormazlar mı adama, kendinize Büyükşehir Belediye Başkanlığı yolunda çok güveniyorsunuz. Niyedir o vakit billbordlarda, kiraladığınız ekranlarda dön dolaş yine bana yine bana gel şarkısı gibi inşallah, maşallahlarla kendinizi anlatıyorsunuz ki...
Azıcık aklım olmasa kargaların bile güleceği şu söze inanmak istiyorum. Mustafa Poyraz (Benim resimlerimi koymayın) demiş. Hadi canım sen de. Yani siz başkan olarak bunu dediniz, personeliniz veya o milyarların akıtıldığı tanıtım kampanyanızı yürüten firma sizi tınlamadı öyle miii? Yoksa istemem yan cebime mi koy, ne dersiniz?
Peki Sayın Poyraz, beni 90 mahalle tanır yukarıdan gelmedim diyorsunuz ya... Ama gözünüz hep yukarıda. Mesela o Ahırdağ'ın dibine sözde telsiz role istasyonu olan şehrin en yüksek yerindeki yaptığın mekan nedir? Oraya neyi, niçin yaptınız?

(07.12. 2012 Sabah Gazetesi Güney ekinden alınmıştır. Sırrıberk Arslan’ın köşesidir)    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685