banner675

GÖLGE’DEN DEMOKRASİ NÖBETİNE DESTEK

GÖLGE’DEN DEMOKRASİ NÖBETİNE DESTEK

GÖLGE’DEN DEMOKRASİ NÖBETİNE DESTEK
 GÖLGE’DEN DEMOKRASİ NÖBETİNE DESTEK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Kahramanmaraş’a gelen Talha Bora Öge nam-ı diğer Gölge, Kent Meydanı’nda Demokrasi Nöbeti tutan halka destek verdi.

MEHTERAN TAKIMI COŞTURDU

'Darbeye Hayır, Demokrasiye Evet' programında ilk önce Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı sahne alarak birbirinden güzel kahramanlık türkü ve marşlarla Kent Meydanı’nı dolduran on binleri coşturdu.

KAHRAMANMARAŞ BİR BAŞKA

Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen programa katılan Talha Bora Öge, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminin ardından birçok yeri gezdiğini halkın vatana ve demokrasiye sahip çıkma, hükümete destek verme adına başlattığı Demokrasi Nöbetlerine destek verdiğini ifade ederek: “Birçok yer gezdim. Halkımızın hepsi, tek renk, tek yürek olarak meydanlarda.


Ancak itiraf etmeliyim ki Kahramanmaraş bir bambaşka. Şu meydanı dolduran kalabalığı başka yerlerde görmedim. Başka yerlerde de demokrasi nöbeti tutanlar mevcut ve sayıları da çok çok fazla ama, burası farklı bir yer. Her ne olursa olsun, meydanları bırakmayacağız. Gelecek nesillerimiz adına demokrasimize, ülkemize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ne zaman ki Cumhurbaşkanımız Erdoğan ‘tamam’ der, o zaman normal hayatımıza döneriz. Bugün burada meydanları dolduran on binlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Beni buraya davet ederek sizlerle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Beyefendi ve ekibine de çok teşekkür ediyorum.

Sakın ola meydanları boş bırakmayın. Bildiğim kadarı ile Büyükşehir Belediyesi burada nöbet tutan kardeşlerimizin, yemek ve su ihtiyacını günlük olarak karşılıyor. Bu meydanların boş kalmaması gerekiyor. FETÖ’cülere en büyük dersi meydanlara inen sizler verdiniz. Bundan dolayı sizlere bir kere teşekkür ediyorum” dedi.

Talha Bora Öge birbirinden güzel şiirler ve kahramanlık türküleri ile Kent Meydanı’nı dolduran onbinleri coşturdu.

DEMOKRASİ DESTANI YAZDIK

Programın sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Talha Bora Öge’ye bir buket çiçek takdim ederek, Demokrasi Nöbeti’nde Kahramanmaraşlılara destek verdiği için teşekkür etti.

Başkan Erkoç, halka hitaben yaptığı konuşmasında, Kahramanmaraş Halkının Demokrasi destanı yazdığına işaret ederek: “Nasıl ki dedelerimiz ilk kurşunu sıkarak, ülkemizin kurtuluşuna vesile olmuşsa, o dedelerin torunları olarak ta sizler istikbal mücadelesinde devletimize sahip çıkarak, Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize destek vererek en büyük cesaret örneği sergilediniz.

Bugün burada meydanı dolduran on binlere teşekkür ederken, yarın akşam ve ondan sonraki akşamlarda daha da kalabalık olmamız gerektiğini belirtiyorum. Komşularınızı, hısım ve akrabalarınızı da getirin. Daha kalabalık ve daha da güçlü olalım.

15 Temmuz gecesi ben İstanbul’daydım. Olayı duyar duymaz, kilometrelerce yolu yürüyerek sizler adına demokrasiye sahip çıkmak için İstanbul’u dolaşarak, Sütçü İmam’ın torunlarının selamlarını getirdiğimi söyledim.

Kahramanmaraş kurtuluş destanının ardından Demokrasi Destanını da yazmayı başarmıştır. 12 gecedir meydanlarda, demokrasiye, vatana sahip çıkma, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümetimize destek verme adına mücadelemize destek veriyor ve devam ediyorsunuz. Hepiniz sağolun, varolun. Aziz Hemşehrilerim, sizlerin bu destek ve gayretleri karşılıksız kalmayacak ve Yüce Allah bunun karşılığını fazlası ile verecektir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatına kasteden, hükümetimizi yıkmaya çalışan, Aziz Milletimizin iradesini hiçe sayan FETÖ’cüler de hak ettikleri cezayı fazlasıyla alacalardır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ikinci bir emir gelinceye kadar meydanlardayız ve demokrasi nöbetimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 06:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685