banner675

GÖKSUN'U EN GÜZEL HALE GETİRECEĞİZ

GÖKSUN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR İLÇE

GÖKSUN'U EN GÜZEL HALE GETİRECEĞİZ

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Göksun'da yapılan Göksun Sosyal Tesisleri'nin temel atma töreni yapıldı. Törende konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: "Göksun'u burayı en güzel, en iyi şartlara taşıyarak, buradaki yaşamı en güzel hale getireceğiz" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Göksun Sosyal Tesisleri'nin temel atma töreni yapıldı. Törene Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in yanı sıra Göksunlular ve ilgililer katıldı. Temel atma töreninde konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Göksun'u en iyi hale getirmek için çalışacaklarını belirtti.
Göksun'un Kahramanmaraş'ın önemli bir turizm merkezlerinden birisi olacağını ifade eden Başkan Erkoç, köy yolları ile ilgili bir sıkıntı kalmayacağını söyledi. Konuşmasına son zamanlardaki terör olaylarını kınayarak başlayan Başkan Erkoç: "Son günlerde güvenlik güçlerimize yapılan haince saldırılar bizi derinden üzmektedir. Bu kalleşçe saldırıları yapanları kınıyoruz. Bu ellerin kırılacağını da bilinmesini istiyoruz. Nerede olursa olsun, bunlardan hesap sorulacağını bilinmesini istiyoruz" dedi. Anadolu'yu Türklere yurt yapan Sultan Alparslan'ın ordusunun torunlarının ülkedeki terör belasını bertaraf edeceğini söyleyen Başkan Erkoç sözlerini şu şekilde sürdürdü: 
GÖKSUN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR İLÇE
 "Bize Malazgirt'te Anadolu'yu anayurt yapan Sultan Alparslan'ın ordusu, onların torunları bu millete haince, kahpece saldırıda bulunanlara her türlü dersi verecek güçtedir. İnşallah son operasyonlarla beraber ülkedeki terör belası da bertaraf edilecektir.
Bugün Göksun'a yeni bir hizmet binası kazandırıyoruz, yeni bir sosyal tesis kazandırıyoruz. İçinde taziye evi, kütüphane olan birçok ilimlerimizce kullanılacak olan bir tesis yapıyoruz. Göksun'umuza daha önce dere ıslah çalışması yaptık. Şuanda dere pırıl pırıl akmaktadır. Önceden burada çöp problemi vardı. Göksun Belediye Başkanı'mızla beraber katı atık tesisimizi devreye sokarak, Merkez'deki depolama tesisine Göksun'un çöpünü taşıyoruz. Göksun'un çöpü problem olmaktan çıktı. Bu 2 problemde Göksun'a 10'larca yıldır gelen problemlerdi. Göksun'umuza hizmet etmeye devam ediyoruz. Ana bulvarlarda sıcak asfalt çalışması yaptık. 
Yoğun bir şekilde KASKİ altyapı işlerine devam ediyor. Kızılcık Yolu'nda genişletme çalışması yaptık, orayı da asfaltlayacağız. Eski Elbistan Yolu'nda Çardak dediğimiz bölgede 2. katına gidiyoruz. Asfalt ekiplerimizde Göksun'da çalışmalarını hızlandıracaktır. Göksun'umuz bizim için önemli bir ilçedir. Özellikle turizm açısından çok önemli bir ilçemiz. Bizde burayı en güzel, en iyi şartlara taşıyarak, buradaki yaşamı en güzel hale getireceğiz. İnsanlar burada nefes alacaklar. Göksun Belediye Başkanımızla beraber omuz omuza vererek, her türlü gayreti göstermekteyiz. Burada düzenlenecek bir Kafkas Festivali var. Milletvekillerimiz, Büyükşehir belediyemizle el ele vererek Göksun'umuzu en iyi hale getireceğiz.
ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK
Muhtarlarımız grup yollar ile ilgili bilgi almak istiyorlar. Grup yolları ile ilgili ihale yaptık, müteahhitler yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Bununla ilgili gerekli finans konularında da sıkıntı yok. Parası da bankada hazır. Müteahhitte de bunu bildirdik. Fen İşleri'nin ekiplerini de artırıyoruz. Bir yılda bunların hepsinin bitmesi imkânsız, inşallah 3 yılda bunların hepsini bitireceğiz. İl genelinde bir yol problemi bırakmayacağız. Bunun için gayret gösteriyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece kaynaklarımız bereketlenecek. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece ülkemizde huzur ve istikrar artacak. Hep beraberce omuz omuza vererek, geleceğin Göksun'unu, geleceğin Kahramanmaraş'ını kuracağız. Bunun için birlik ve beraberliğe ihtiyaç var.
Ülkemizde büyük komplolar düzenleniyor. Ülkemizde istikrarın kalmaması için, ülkemizde huzurun kalmaması için büyük komplolar düzenleniyor. Ülkemizde huzur olmaması için her türlü terör örgütlerine destek verilmektedir. Bu nedenle bizde Aziz Milleti'mizle hep beraberce, iç içe, omuz omuza vererek bu kaos ortamını bertaraf edeceğiz. Son günlerde güvenlik güçlerine yapılan bu hain ve kalleş saldırılara, hep beraberce gerekli tepkimizi ortaya koyacağız. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Gereken cevap devletimiz tarafından verilmekte ve verilmeye de devam edecektir. Bizde bu konuda Kahramanmaraş olarak, Kahramanmaraş'ın insanları olarak her türlü gücümüz ile güvenlik güçlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."
Başkan Erkoç, "Yaptığımız bu hizmetin Göksun'umuza hayırlı olmasını hayırlara vesile olmasını diliyorum. Umarım inşaat tez zamanda kazasız ve belasız şekilde biter ve halkımızın hizmetine girer" diyerek sözlerini tamamladı. 
Konuşmaların ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde yaptıracağı içerisinde taziye evi, kütüphane, okuma salonu, yaşlılar dinlenme salonu, konferans salonu ve toplantı salonu barındıracak olan sosyal tesislerin temelini attı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685