banner651

GÖKSUN’DA İÇME SUYU YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Vatandaşlara Kaliteli ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak adına hizmetlerini sürdüren KASKİ, Göksun ilçesinde içme suyu çalışmalarına hız verdi.

 GÖKSUN’DA İÇME SUYU YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR
 GÖKSUN’DA İÇME SUYU YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

KASKİ Genel Müdürlüğü, Göksun’un mahallelerinde içme suyu yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Vatandaşlara Kaliteli ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak adına hizmetlerini sürdüren KASKİ, Göksun ilçesinde içme suyu çalışmalarına hız verdi. 2016 yılı başında Mehmetbey Kaptaj tesislerini hizmete alarak ilçenin içme suyu ihtiyacını uzun yıllar güvence altına alan KASKİ Genel Müdürlüğü, ilçede 2014’ten bu yana 100 km içme suyu isale ve şebeke hattı çalışmasını tamamladı.



Bunun yanında Göksun’un içme suyu sorunlarını gidermek adına yapılan ihale kapsamında son 1 ayda Kömür mahallesinde 2250 metre içme suyu şebeke hattı yenilemesi, Çağlayan’da 1650 metre içme suyu şebeke hattı yenilemesi, Kaleboynu’nda 2500 metre içme suyu şebeke hattı yenilemesi ve 1 adet de kaptaj yapılması, Bozhöyük’te 4200 metre yeni içme suyu isale ve şebeke hattı, Hacıkodal’da ise 2750 metre içme suyu isale hattı yapım çalışmaları olmak üzere toplam 13.350 metre içme suyu isale ve şebeke hattı ve 1 adet kaptaj çalışmalarını tamamladı.

KASKİ Genel Müdürlüğü şu anda Korkmaz mahallesinde 1 adet depo ve 1 adet kaptaj yapımına başladı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2016, 03:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER