banner651

GÖKSUN BELEDİYE BAŞKANI PAZARCIK'TA

BAŞKAN AYDIN, BELEDİYE'NİN YAPTIĞI ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 GÖKSUN BELEDİYE BAŞKANI PAZARCIK'TA
 GÖKSUN BELEDİYE BAŞKANI PAZARCIK'TA

 

 Kahramanmaraş'ın başarılı Belediye Başkanlarından Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın Pazarcık'a gelerek Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Aydın ilk olarak Pazarcık Belediyesi'ne geldi, Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından kapıda karşılanan Aydın daha sonra Başkanlık Makamına geçerek Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ile bir süre sohbet ettiler.

Pazarcık Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Aydın, daha sonra Pazarcık Belediyesi tarafından yaptırılan yürüyüş parkuru ve bisiklet yolu ile Pazarcık Belediyesi Sosyal Tesisleri inşaatında incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından Cuma namazına giden Başkan Aydın Cuma namazı çıkışı Pazarcık Belediyesi ve Pazarcık İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında cami bahçesinde ikram edilen kutlu doğum pilavını Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ile vatandaşa dağıttıktan sonra Kaymakam Dr.Mehmet Boztepe ile bir süre sohbet etti.Başkan Aydın program sonunda ilçeden ayrıldı. Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ yaptığı açıklama da :


''İlçemizi ziyarete gelen Göksun Belediye Başkanı Sn.Hüseyin Coşkun Aydın beyfendiyi makamımızda ağırladıktan sonra kendisi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Günü açılışını yapacağımız yürüyüş parkuru ve bisiklet yolunda son aşamaya gelen çalışmaları yerinde inceledik.Daha sonra yapımı hızlı bir şekilde devam eden Pazarcık Belediyesi Sosyal Tesisleri inşaatını gezdik.

Her iki projemiz de Göksun Belediye Başkanı Sn.Hüseyin Coşkun Aydın beyden tam not aldı.Sayın Başkanımıza ilçe yapmış olduğu bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 07:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER