GÖKŞEN'DEN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

GÖKŞEN, ADALETLİ BİR YÖNETİM İZLEYECEĞİZ

GÖKŞEN'DEN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET
Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Gökhan Gökşen, Kahramanmaraş Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Gökşen, Eğer Onikişubat belediye Başkanlığı görevi kendisini tevdi edildiği takdirde, şeffaf ve adaletli bir şekilde yöneteceğimi işçisini memurunu hastasını doktorunu yaşlısını gencini ötekileştirmeden adaletli bir yönetim izleyeceğini söyledi.
Gökşen,  "Hepinizin bildiği gibi yerel seçim süreci ilimizde çok güzel bir atmosferde devam etmekte. İnşallah önümüzdeki yıllar Kahramanmaraş'ın yoluyla suyuyla tarihiyle yeniden düzenlenecek bir şehir ile Onikişubat ilçesinin kurucu başkanı olmak istediğini söyledi.
Gökşen,  "Gerçek şehrimizin büyük bir bölümünü kaplayan onikişubat ilçesi şehrimizin lokomotifi olacak. Ben deneyimlerimle, STK'larla ikili diyaloglarımla şehrimize daha iyi hizmet edeceğimi düşünüyorum.  Ben öncelikle ilimizin belediyecilik anlamında yapacağım şeylerden çok misyonumuza dikkat çekmek istiyorum. En başta şeffaf ve adaletli bir şekilde yöneteceğimi işçisini memurunu hastasını doktorunu yaşlısını gencini ötekileştirmeden adaletli bir yönetim izleyeceğimi belirtmek istiyorum."
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER