banner651

GENÇLER DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin hafta sonları gençler için hazırladığı doğa yürüyüşüne bu hafta yaklaşık 150 genç katıldı.

 GENÇLER DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

 GENÇLER DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin hafta sonları gençler için hazırladığı doğa yürüyüşüne bu hafta yaklaşık 150 genç katıldı.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak spor yapmalarını sağlamak amacıyla bir taraftan spor tesisleri yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir taraftan da çeşitli aktivitelerle gençlere sahip çıkmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Gençlerle El Ele programı çerçevesince gerçekleştirilen Doğa Yürüyüşüne katılan gençler bu etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek yetkililere teşekkür ettiler.

Kılavuzlu Kent Ormanı girişinden başlamak üzere Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’ne kadar gidiş dönüş olmak üzere 6 kilometrelik parkurda gençler yürüdüler.

Yürüyüş sonrasında gençlere çorba, ekmek ve su ikramında bulunulurken, gençler böylesine anlamlı bir etkinlikten dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Gençler adına bir açıklama yapan Mehmet Ali Koca: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a bu etkinlikten dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik faaliyetlerinden oldukça memnun olduklarını kaydeden Furkan Yiğiter ise: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlerle el ele projesi kapsamında bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Bunun için Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere sahip çıkmasından dolayı oldukça memnun olduklarını dile getiren Merve Zorgün: “ Bugün Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin Gençlerle El Ele projesi kapsamında bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Bu imkanları bize sunduğu için Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a çok teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2018, 23:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER