banner675

GENÇ RESSAMLARIN ESERLERİ PİAZZA’DA SERGİLENİYOR

BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

GENÇ RESSAMLARIN ESERLERİ PİAZZA’DA SERGİLENİYOR

GENÇ RESSAMLARIN ESERLERİ PİAZZA’DA SERGİLENİYOR

2. GELENEKSEL KARMA RESİM SERGİSİ’NDE BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

 Kahramanmaraşlı genç ressamların eserleri, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Kaliteli ve ferah alışveriş ortamının yanı sıra, sosyal ve kültürel etkinliklerle Kahramanmaraş'ın çekim merkezi haline gelen Piazza AVM, Onikişubat Belediyesi’nin katkısıyla düzenlenen 2. Geleneksel Karma Resim Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor.




Açılışı Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek tarafından gerçekleştirilen sergide, Ressam Ahmet Akkurt ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan birbirinden güzel çalışmalar, sanatseverler ile buluştu. Açılışın ardından sergiyi gezen Kaymakam Anteplioğlu ve Başkan Mahçiçek, genç sanatçılardan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.



 Alışveriş merkezinden öte, bir eğlence ve yaşam merkezi olan Piazza AVM’deki resim sergisi, ziyaretçilerin de büyük ilgisini çekti. Sergiyi gezen AVM ziyaretçileri, eserleri tek tek inceledi.


 SANATA VE SANATÇIYA DESTEK

Sergide birbirinden güzel eserlerin yer aldığını ifade eden Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi olarak bu güzel çalışmaların tanıtımına katkıda bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Sanata ve sanatçıya yönelik desteklerinin devam edeceğini belirten Mahçiçek, “Bugün burada genç ressamlarımızla beraber olmaktan son derece mutluyum. Gördüğünüz gibi gerçekten çok güzel eserler ortaya çıkartmışlar. Emin olun ki çok takdir ettim. Allah vergisi bir kabiliyet. Biz de bu kabil değerleri, güzel çalışmaları her zaman Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin beğenisine sunacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685