GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİ BU YIL HARTLAP’TA DÜZENLENDİ

Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında düzenlenen '' Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'' 18 Mayıs 2017 tarihinde Hartlap Mahallemizde Hartlap ilk ve orta okulumuz da gerçekleştirildi.

 GELENEKSEL ÇOCUK  OYUNLARI ŞENLİĞİ BU YIL HARTLAP’TA DÜZENLENDİ

 GELENEKSEL ÇOCUK  OYUNLARI ŞENLİĞİ BU YIL HARTLAP’TA DÜZENLENDİ

Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında düzenlenen '' Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği''  18 Mayıs 2017 tarihinde Hartlap Mahallemizde Hartlap ilk ve orta okulumuz da gerçekleştirildi.

            Programda Hartlap Mahallesi çocukları geleneksel çocuk oyunlarımızı oynayarak gönüllerince eğlendiler. Müzikler eşliğinde Çekçek, Yakan top, Geleneksel güreşler, Çuval Yarışı, Halat Çekme, Yedi Kiremit, Tahta araba yarışı, Ağızda kaşıkta yumurta ve daha bir çok geleneksel çocuk oyunu oynatılarak çocuklar yarıştırıldı. Yapılan tüm yarışmalar sonunda kaybedenin olmadığı tüm çocuklar kazandı. Ayrıca Hartlap’ta bu yıl ilk olarak çocukları teşvik etmesi açısından okçuluk ve yerelde güreşle ilgili bir mahallemiz olan Hartlap ta güreşin farklı branşları da tecrübe ettirildi.

            Yarışlar sonunda Tüm çocuklara madalya takdim edildi. Çocukların Madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve Okul idarecileri takdim etti.

           

            

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 05:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER