banner651

GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ PİAZZA’DA BULUŞACAK

PİAZZA 18 Şubat Cumartesi günü “Minik İnşaat Mühendisleri Atölyesi”nde geleceğin mühendislerini bir araya getirecek.

GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ PİAZZA’DA BULUŞACAK
 GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ PİAZZA’DA BULUŞACAK

 Birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikler ile minik ziyaretçilerini ağırlayan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 18 Şubat Cumartesi günü “Minik İnşaat Mühendisleri Atölyesi”nde geleceğin mühendislerini bir araya getirecek.

 Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, minik ziyaretçilerini eğitim ve eğlencenin bir arada sunulduğu Çocuk Kulübü etkinliklerinde ağırlamaya devam ediyor. Çocukların neşe içerisinde zaman geçirip yararlı bilgiler edinmelerini ve el becerilerini geliştirmelerini sağlayan Piazza’da 18 Şubat Cumartesi günü 15.00 – 16.00 saatleri arasında günümüzün en popüler mesleklerinden biri olan inşaat mühendisliğini tanıtacak. “Minik İnşaat Mühendisleri Atölyesi”nde bir araya gelecek olan minikler, temsili şantiye alanında mühendislik mesleği hakkında bilgi edinecek.

 

Mühendisler gibi baret takıp fosforlu yelek giyecek olan çocuklar, şantiyelerde uyulması gereken güvenlik önlemlerini uygulamalı olarak öğrenecek. Eğitmenler, etkinliğe katılan çocuklara, şantiyelere asılan güvenlik işaretlerinin ne anlama geldiğini anlatacak. Daha sonra minikler, dağıtılan boyama kitaplarında kendileri gibi inşaat mühendisi olarak çizilen çocuk resimlerini boyayacak. Piazza’da farklı bir eğlence deneyimi yaşayacak olan miniklere, etkinlik sonunda ise katılım belgesi verilecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2017, 23:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER