GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN VALİ GÜVENÇER’E ZİYARET

VALİ GÜVENÇER, BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARINDAN BİRİ

GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN  VALİ GÜVENÇER’E ZİYARET

 Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’nden Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e ziyaret. Kahramanmaraş Gazeteciler  Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın  beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Kahramanmaraş'a atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette Vali Mustafa Hakan Güvençer'e  Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti ve Kahramanmaraş'ta  yayın yapan basın kuruluşları hakkında bilgiler veren Kahramanmaraş  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, Sayın Valimizin Kahramanmaraş'a  büyük katkılar sağlayarak Kahramanmaraş'ın bulunduğu noktadan daha iyiye ve ileriye taşıyacağına inandığını ifade etti.
İlimizin gelişmesi, kalkınması ve güncel konular üzerine Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın  ve cemiyet üyeleriyle bir süre sohbet eden Vali Mustafa Hakan Güvençer, basının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu ve üstlendiği görev nedeniyle basının adeta toplumun aynası konumunda olduğunu belirtti. Vali Güvençer,  "Basın, toplumsal bilinci güçlendirmek, kamu yararını gözetmek gibi toplumsal açıdan çok önemli bir işleve sahiptir.Bu mesleğin önemli olduğu kadar zorlukları da vardır, bu açıdan bu zor görevinizde başarılar diliyorum."Şeklinde konuştu.
Vali Mustafa Hakan Güvençer, ziyaretin sonunda ziyaretlerinden dolayı Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın  ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER