banner675

GAZETECİ ARSLAN TGC İL TEMSİLCİLİĞİNE ATANDI

Gazeteci Sırrıberk Arslan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Kahramanmaraş Temsilcisi oldu.

GAZETECİ ARSLAN TGC İL TEMSİLCİLİĞİNE ATANDI
Sabah Gazetesi Büro Şefi Arslan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kentte bir grup gazeteci arkadaşı ile birlikte TGC'ye üye olduklarını anımsattı. TGC'nin genel merkezinin İstanbul'da bulunduğunu ifade eden Arslan, şunları kaydetti:
"TGC, ülkemizin önde gelen sivil toplum ve meslek kuruluşlarından biridir. Çalışan gazetecilerin toplandığı bir çatıdır. 1946 yılında bu yana gerek basının gelişiminde gerekse ülke meselelerine büyük katkısı olmuştur. Böylesi güzide bir kuruluşta yer aldığımız için gerçekten çok mutluyuz. Arkadaşlarımızla birlikte TGC'ye üye olduktan sonra temsilci olarak ta beni atadılar. Bu onurlu görevi bana tevdi ettikleri için TGC yönetimine şükranlarımı sunuyorum."
Basının bir kentin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Arslan, "Bulunduğu bölge için önemli olan basının da kendini geliştirmesi ve yeniliklere açık olması gerekiyor. Dolayısıyla TGC olarak sahada olan gazetecilerin sorunlarına asgariye indirmek için çalışacağız. Kentimizdeki tüm gazeteci arkadaşlarımın desteği ile gerçek gazetecilerin sahada daha rahat çalışmaları için elimden geleni yapacağım" diye konuştu
Arslan, TGC'nin yapılanmasını tamamladıktan sonra TGC Genel Başkanı Orhan Erinç'in katılımıyla bir toplantı düzenlemeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685