banner675

FÜZE KALKANI PROTESTOSU

Malatya'nın Akçadağ İlçesine bağlı Kürecik köyü Çarşak Tepesi'ne kurulması planlanan NATO Füze Savunma Sistemi, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Kahramanmaraş İl Temsilciliği tarafından protesto edildi.

FÜZE KALKANI PROTESTOSU

Özel İdare İş Merkezi önünde toplanan yaklaşık 15 kişilik grup sloganlar atarak, füze kalkanını protesto etti. Grup adına basın açıklamasını okuyan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Kahramanmaraş İl Temsilcisi Ali Turna; “Yapılan füze kalkanı Amerika’nın NATO eli ile Orta doğuyu şekillendirme planıdır.” Dedi.

Turna şunları kaydetti: “ Resmen ABD ve İsrail’i korumak amacıyla sınır komşumuz olan İran ve Suriye'nin ulusal bütünlüğünü hedef almaktır. Altını çizerek belirtiyoruz ki asıl hedef Türkiye’dir. Hedef Recep Tayyip Erdoğan’ın eş başkanlığını yaptığı büyük Ortadoğu Projesini uygulamaktır. Gördüğümüz gibi bu tutum sonucu, bütün Müslüman alemini Türkiye 'ye düşman etmekten başka bir şey değildir. Sizin Müslümanlığınız ıraktaki Libya’daki milyonlarca Müslüman’ın bombalanmasına sessiz kalmak mı? Yoksa amerikanın ve İsrail’in hedef aldığı Suriye ve İran’ı bölme planına ortak olmak mı? Buradan büyük Ortadoğu projesinin eş başkanlığını üstlenen Tayyip Erdoğan’a sesleniyoruz; Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanlığını yapmak yerine Amerika’nın memurluğunu neden yapıyorsunuz? ve uyarıyoruz. Biz Atatürk Gençliği olarak dün 6. filoyu nasıl denize Döktüysek bu gün de ülkemizi Amerika ve İsrail’e kalkan yapmayacağız. Ve bu mücadelemizi Türkiye’nin her köşesinde devam ettireceğiz.”  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685